Vettem egy led szalagot de nem működik nem tudom miért?

Figyelt kérdés

Vettem egy led szalagot pont ma vettem át. A dobozban volt ugye a led szalag meg egy usb csatlakozó. És barhogyis néztem szerintem kellett volna bele egy controller vagy micsoda. Mert ha bedugom, világít a bátyja de a távirányító sem meg az app sem működik vele.

Ezt vettem (igen bevállaltam hogy kínai de nem hittem volna hogy ennyire szar lesz)

[link]

2023. ápr. 22. 12:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Végül vettem igen 10 es egy bluetoothos alapot a lampakhoz

Remélem azzal majd megy

2023. ápr. 22. 23:26
 12/14 anonim ***** válasza:
ez infras ehhez taviranyito kell nem tudom hogy sikerult ezt osszehozniuk de kuldd vissza en ugyan ilyet vettem 1500ftba alirol ahhoz viszont rendes dobozt adtak ami jo teloval az aramfelveteltol meg nem kell felni barmilyen 2 ampert tudo telo tolto jo neki
2023. ápr. 22. 23:28
 13/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
0%
Oda le van írva, DuoColStrip alkalmazással megy, azt kell letölteni telefonra a play-ből.
2023. ápr. 25. 13:27
 14/14 A kérdező kommentje:
13 hülye vagy vagy hülye vagy
2023. ápr. 27. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!