Van ilyen házimozi szett?

Figyelt kérdés
Aki képben van a házimozi témában, kérem segítsen kicsit. Egy 100 nm es nappaliba ,négyzet alakú keresek házimozi szettet. Lehet nem is kell feltétlen házimozi, a lényeg, hogy sokat hallgatunk zenét és szeretnénk jó minőségben. Filmezésen kicsit kevésbè van hangsúly, de szeretjük a mozi élményt is. Most rendeltem egy harman kardon soundbart, de nagyon gyengén szól, pedig nem az olcsó kategória. Szóval tudnàtok ajànlani valami jó szettet nekem, annak nagyon örülnék.

jan. 24. 21:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

A bejáratás full áltudományoskodó sületlenség, ugazi kisegyház épül az ilyenekre. Talán annyi igaz belőle, hogy a mélyen szubjektív okoskodó hozzászokik minden foshoz, ha már olyan mélyen benyúlt érte a zsebébe. Legalábbis nekem a használtan vett cuccaimmal is volt már egész rövid meg egész hosszú hozzászokásom is, gondolom azokat nem nekem kellett egytől-egyig "bejáratni". Egészen véletlenül pont olyasvalaki vagyok, aki kénytelen volt megtanulni hallani, és ott része az anyagnak a szubjektum értő kezelése, érdemes kicsit kutakodni ebben az irányban, anyagilag meg egyenesen nyereséges.

A vezeték nélküliségben viszont lehet valami, érdemes átellenőrizni a gain stage-eket.

jan. 25. 16:54
 12/29 anonim ***** válasza:
Nem mondanám áltudományoskodónak... Kikell próbálni, én már járattam be hangfalat és nem meg szoktam a hangját a bejáratásnál, mert 4 darab hangfalam volt, 2 bejárattam és össze hasonlítottam a nem bejáratottal és bizony volt különbség bőven. Szóval érdemes bejáratni végülis senki nem fog belehalni ☺️
jan. 25. 18:04
 13/29 anonim ***** válasza:
Oké, write only a csávó, hurrá.
jan. 25. 22:40
 14/29 A kérdező kommentje:
Szerintem eleg lenne nekem ket nagyobb méretű hi-fi hangfal egy jó erősítővel. Azt tudnál ajánlani esetleg?
jan. 26. 00:30
 15/29 anonim ***** válasza:
Én Auna PW 2522 legnagyobb teljesítményű pár és egy enyhén túlméretezett végfok mellett döntenék, soksávos EQ-t is tudó DSP társaságában, vagy utóbbi helyett inkább simán egy passzív hűtött nem kőkemény PC (pl Ryzen G) jobb hangkártyával, akár univerzális forrásként is, és ASIO kimeneten Voicemeeter Banana. Késleltetés olyan 5-10ms lesz a stabil, 10ms alatt a hang 3,4 métert tesz meg a levegőben, csak hogy legyen valami érzékletes a nagyságrendről.
jan. 26. 07:32
 16/29 A kérdező kommentje:
Köszonöm. Számítógépben abszolút nem gondolkodok. Hely sincs hozzà kialakítva a nappaliban és semmire nem is használnám. Mi az a kesleltetes? Ezt lattam a harmanon is hogy lehetett allitani.
jan. 26. 08:48
 17/29 anonim ***** válasza:
Ez a komplexebb rendszerek szükségszerű pufferelése, dedikált dsp esetében nincs 2ms, ami szép ugyan, de esetünkben nem sok szükség van rá és erősen feláras is. Latency néven fog futni legtöbbször amúgy. Érdemes egyébként egy csendes htpc köré tervezni, elég sok lehetőség kinyílik, és sokszor elég szoftveresen idomulni, nem kell újabb kábelkócot beszerezni.
jan. 26. 09:39
 18/29 anonim ***** válasza:
Ja, a házimozikon a távolságok kompenzálására van, jobb is, amikor méterben kell állítgatni.
jan. 26. 09:39
 19/29 anonim válasza:
A jbl partybox 710 bőven elég lesz neked főleg ha párba veszed!!
jan. 26. 23:43
 20/29 anonim válasza:

Idézet a kérdezőtől :

A lényeg, hogy sokat hallgatunk zenét és szeretnénk jó minőségben.

Nem is értem az auna hogy kerül egy mondatba a minőséggel...

jan. 26. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!