Logitech z906 hangfal szett, milyen hangkártyát és kábelt érdemes használni hozzá?
Jelenleg a laptopomról használom, be akarok szerezni egy külső hangkártyát hozzá. Milyet vegyek amivel kihasználhatom ennek a hangfalnak a képességeit?
A másik kérdés hogy milyen bemenetet használjak hozzá. Lenne hallható különbség a hozzá mellékelt 6 csatornás aux és egy optikai kábel között?
Én abszolút nem értek hozzá.. ha veszek egy ilyen lesz hallható javulás a hangminőségben és az 5.1 is menni fog?
Nem szükséges akkor venni egy külső hangkártyát x tízezerért?
Mivel ez a Logitech típus maga is tartalmaz "hangkártyát" (D/A konvertert), ezért elegendő a digitális bemeneten megküldeni, egy szál optikai vagy koax. kábelen, ami egyszerűbb is.
Felvetődhetne, hogy te inkább veszel egy külön D/A konvertert, annak reményében, hogy az jobb minőségben alakít át, mint a Logitech.
Kérdés, hogy az megérné-e, észrevennél-e bármi különbséget?
Nem tudom, de én nem erőltetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!