Philips MCM 166/12 hifit és a Genius SW-G2.1 1250 Aktív hangfal érdemes javíttatni?
Philips hifimnek egyszer elment a hangja (lehet az én hibám nagyon hangosan hallgattuk a zenét, de a szervizes azt monda ne huzam ki a hangfalakat a hifiből használat közben, kb szerintem 8x csinálhattam olyant, aktív hangfal rá van csatlakoztatva a hifi jack kimenetre.
Volt még baja hogy a gombok nem megfelelően működtek egy 1000 Ft-ért meg pucolták de nem nagyon lett jó, de távirányítóval jó.
Ha még egyszer el megy a hangja vagy nem kapcsol be, érdemes javítani?
Jó formán csak az AUX bemenetet használom, inkább mostanság filmnézéskor van használva.
Genius sose volt gondja remélem nem is lesz, szeretem a hangzását stb, de azt olvastam ezt nem lehet megjavíttatni mert nem úgy vannak tervezve.
"nem lehet megjavíttatni mert nem úgy vannak tervezve."
Ha elviszed javíttatni, megmondják mennyiért vállalják. Vagy azt is megmondják hogyha nem vállalják. Ezek alapján adott a lehetőséged eldönteni hogy mit kezdj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!