Van ilyen házimozi szett?

Figyelt kérdés
Aki képben van a házimozi témában, kérem segítsen kicsit. Egy 100 nm es nappaliba ,négyzet alakú keresek házimozi szettet. Lehet nem is kell feltétlen házimozi, a lényeg, hogy sokat hallgatunk zenét és szeretnénk jó minőségben. Filmezésen kicsit kevésbè van hangsúly, de szeretjük a mozi élményt is. Most rendeltem egy harman kardon soundbart, de nagyon gyengén szól, pedig nem az olcsó kategória. Szóval tudnàtok ajànlani valami jó szettet nekem, annak nagyon örülnék.

jan. 24. 21:42
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi pénzt szánsz rá... Ha megmondod az összeget tudok ajánlani párat.
jan. 25. 00:17
 2/29 A kérdező kommentje:
500 ezer körül gondoltam, de ha annyiból nem jön ki akkor inkább rászánok picit többet, de jó legyen.
jan. 25. 08:43
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez tökéletes neked annyi hogy a mélynyomó helyett ezt a

JAMO J 112 SUB aktív mélyet vedd meg hozzá.

Viszont nem írtad hogy kell e lejátszó vagy már van,vagy esetleg számítógépről használnád ha gépről akkor a hangkártyára figyelj oda hogy minőségi és legalább 5.1-es legyen vagy digitális kimenet legyen rajta vagy minimum HDMI kimenet,ezen felül nézned kell minőségi hangfal kábelt de azért ne ess át a ló túloldalára a kábelezéssel.

[link]

jan. 25. 13:50
 4/29 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már nem nagyon tudok kábelezni. Azért vàlasztottam azt a Harmann t mert moondom, ahhoz csak tápkábel kell meg egy HDMI. Azt is irtàk, hogy nagyon szól, van hozzá egy böhöm nagy mélynyomó is, de nem szól. Mély is szinte semmi, mint ha be sem lenne dugva. Ez amit küldtél tökéletes lenne, ha nem kéne kábelezni. A Klipsch nek láttam még egy ilyen soundbarjat amire azt írta, hogy valami 1200 watt. Valami ilyesmi jó lehet, vagy a soundbar eleve 100 nm nél kilőve?
jan. 25. 14:21
 5/29 anonim ***** válasza:
Ird meg a harman/kardon tipusát
jan. 25. 14:42
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudom ajánlani neked a jbl partybox 710-et ebből veszel kettőt, párosítod őket és garantált a hangerő. Ez Bluetooth-os aktív hangfal csak tápkábel van hozzá.
jan. 25. 15:19
 7/29 anonim ***** válasza:
Soundbar teljesen felejtő zenére.
jan. 25. 15:35
 8/29 A kérdező kommentje:
Harman kardon citation 1100+sub
jan. 25. 16:38
 9/29 anonim ***** válasza:

Nem lehet az rossz szerintem még bekell járatni a cuccost jó pár órán keresztül kellene fél hangerőn hallgatni hogy bejáratódjon. Vagy a vezeték nélküli cuccod nem elég erős jelet ad át neki.

[link]

jan. 25. 16:47
 10/29 anonim ***** válasza:
Ha rendes hangerőt akarsz, akkor valami kültéri állatság két böhöm szubbal, és benyeled, hogy kábelt kell látnod (bár létezik full lapos, szőnyeg alatt elvezethető cucc, egyszer kell elhelyezni).
jan. 25. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!