Hány colos tévét vegyek,ha 5 méterről szoktam nézni, hogy se túl kicsi, se túl nagy ne legyen?
Figyelt kérdés
2023. aug. 20. 16:32
1/5 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy egy tévé túl nagy. Akkorát vegyél, amekkora elfér.
2/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
En 1,8-2m-rol nezek egy 55 colosat. Kozel mozi elmeny, sot ha faradtan nezek rajta valamit mar mar nagynak is erzem, de a "tokeletes" mozielmenyt erzem hogy egy 65 colos legalabb 4k-s kijelzo adna meg ebbol a tavolsagbol.
5m-rol ha komolyan gondolod a mozizast, nem TV-ben gondolkodnek. Ha meg is, vagy nem vagy akkora mozirajongo, legalabb 85 de inkabb 95-98 col.
5/5 anonim válasza:
Én 5méterről egy 160cm képátlós uhd-t nézek, mikor megvettem óriásinak tűnt, ma már semmi óriási nincs benne számomra teljesen megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!