Kicsi, olcsó, hordozható, HDMI bemenetes Okos TV vagy monitor 30 ezer Ft alatt?
30 ezer Ft alatt tudtok kicsi, olcsó, HDMI bemenetes okos TV-t vagy monitort ajánlani?
A cél az olcsóság és hordozhatóság lenne, nem baj ha kicsi a felbontás vagy a képátló...
Márkás legyen, ne "no name", viszont (elektronikailag) a minősége legyen jó, itt a meghibásodásra gondolok.
Ha valamilyen kis hordozható TV lenne ami tudna ilyen funkciót és van rajta HDMI, teljesen jó az is.
A sallangok nem kellenének (érintőkjijelző stb), a kijelző technológia is teljesen mindegy.
Reménykedek benne, hogy nem irreális elvárás. :)
Régen verttem egy kis, hordozható TV-t olyan 17 ezer Ft értékben, csak az a baj hogy azon nincs HDMI.
miért kellene okosító eszköz vagy hangszóró?
Én csak azért említettem meg az okos TV lehetőségét, hogy "ha az esetleg olcsóbb lenne mint egy monitor", megjelenítőnek lehetne használni.
Tehát ha jól értem, neked egy monitor kell, de az sem baj, ha tuner is van benne ennyiért, esetleg "okos" is... monitor van extrák nélkül, ez az 1: [link]
Elvileg van HDMI is.
Mivel a lehetőségeket nem ismerem, ezért nem tudtam: hátha van egy olyan DVB-T tuneres TV ami képes HDMI-t fogadni és olcsóbb mint egy monitor.
Szóval nem azt akartam, hogy "legyen TV is, de monitor is meg még okos is legyen", de "olcsó is legyen ám".
"Vehetsz hozzá majd külső tunert, antennát, és hangszórókat is..."
Akinek se a kérdés alapján, se a komment alapján nem sikerült a kérdés lényegét megérteni, az szerintem ne válaszoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!