Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kicsi, olcsó, hordozható,...

Kicsi, olcsó, hordozható, HDMI bemenetes Okos TV vagy monitor 30 ezer Ft alatt?

Figyelt kérdés

30 ezer Ft alatt tudtok kicsi, olcsó, HDMI bemenetes okos TV-t vagy monitort ajánlani?

A cél az olcsóság és hordozhatóság lenne, nem baj ha kicsi a felbontás vagy a képátló...

Márkás legyen, ne "no name", viszont (elektronikailag) a minősége legyen jó, itt a meghibásodásra gondolok.

Ha valamilyen kis hordozható TV lenne ami tudna ilyen funkciót és van rajta HDMI, teljesen jó az is.

A sallangok nem kellenének (érintőkjijelző stb), a kijelző technológia is teljesen mindegy.

2022. okt. 5. 08:21
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Értem.

A kérdésben utalhattam volna rá konkrétabban, hogy a legolcsóbb monitornál olcsóbb TV ha van HDMI-vel, az megoldaná a problémámat.

Egyébként nem akartam senkit megbántani.

2022. okt. 6. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!