Kicsi, olcsó, hordozható, HDMI bemenetes Okos TV vagy monitor 30 ezer Ft alatt?
30 ezer Ft alatt tudtok kicsi, olcsó, HDMI bemenetes okos TV-t vagy monitort ajánlani?
A cél az olcsóság és hordozhatóság lenne, nem baj ha kicsi a felbontás vagy a képátló...
Márkás legyen, ne "no name", viszont (elektronikailag) a minősége legyen jó, itt a meghibásodásra gondolok.
Ha valamilyen kis hordozható TV lenne ami tudna ilyen funkciót és van rajta HDMI, teljesen jó az is.
A sallangok nem kellenének (érintőkjijelző stb), a kijelző technológia is teljesen mindegy.
Az a baj veletek, öntelt, de legalább ostoba kérdezőkkel, hogy azt hiszitek, ha beborítjátok ide a vágyálmaitokat, akkor majd a válaszolók valahonnan szülnek egy nem létező készüléket. Ami okos, márkás, megbízható és még olcsó is. Amikor valaki utal rá, hogy le kéne szállni a földre, akkor meg nektek áll feljebb.
A google nyilvános, keresd meg a tévédet, ha annyi eszed van.
A szövegértelmezéssel van a nagy probléma és én csak azért írtam a TV lehetőségét, hogy "ha van olyan, ami "OLCSÓBB MINT EGY MONITOR" és "KÉPES HDMI KÉPET FOGADNI".
Erre kaptam a "monitor felokosítása", "vegyek hozzá tunert meg hangszóróka" és hasonlót ötleteket.
Nem tudom: ennek megértésében mi volt ami nehézséget okozott.
A rövid válasz amúgy annyi lett volna például hogy "a legolcsóbb monitornál olcsóbb TV-t nem tudok", "szerintem a legolcsóbb monitoron kívül a TV nem alternatíva, mert csak drágábbak vannak", vagy "tudok egy olcsóbb, hordozható TV-t, ami a legolcsóbb monitor ára alatt van, ez és ez a neve.
Hiába magyarázkodsz CSUPA NAGYBETŰVEL, egyáltalán nem azt írtad a kérdésben. Mellesleg a HDMI-nek és a tévé képességeinek semmi köze egymáshoz. Talán egy zsebtévén nincs HDMI, a többin általában van. A Jófogás szerint ez a legolcsóbb tévé, és van rajta: [link]
Persze tudom, úgyis neked van igazad...
Mondtam én, hogy csak egy unatkozó okostojás. Csak azért jön, és tesz fel kérdést, hogy mindenkit kioszthasson, itt élve ki a munkahelyi frusztrációit.
Vigyázz kérdező, ha sokat osztod az észt, a végén neked nem marad.
Értem hogy - szerinted - "Mellesleg a HDMI-nek és a tévé képességeinek semmi köze egymáshoz."
Egy katódsugárcsövesen keress HDMI-bemenetet.
Nem volt szándékomban senkit kioktatni csak azt nem értem, miért nem evidens a kérdés: "monitort keresek", "ha van bármilyen, (a monitor áránál) olcsóbb HDMI bemenettel rendelkező TV, akkor az lenne jó a monitor helyett, mivel megjeleníti amit kell.
A kérdés gyakorlatilag ennyi.
Nem az a típus vagyok, aki anonim módon vezet le frusztrációkat vagy bánt másokat.
"Vigyázz kérdező, ha sokat osztod az észt, a végén neked nem marad."
Nyilván azért jöttem segítséget kérni, mert otthon vagyok a különféle kijelző-technológiák és hasonlók világában? :)
Nem osztottam észt.
"Persze tudom, úgyis neked van igazad..."
Mesélj, miben? :)
Elfogadom, hogy "ez a legolcsóbb TV" és szomorúan konstatálom: minimum 30 ezret rá kell áldoznom és valószínűleg a legolcsóbb monitor lesz a megfelelő, mert annál olcsóbb TV nincs.
Nagyon köszönöm egyébként a belinkelt TV-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!