Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kicsi, olcsó, hordozható,...

Kicsi, olcsó, hordozható, HDMI bemenetes Okos TV vagy monitor 30 ezer Ft alatt?

Figyelt kérdés

30 ezer Ft alatt tudtok kicsi, olcsó, HDMI bemenetes okos TV-t vagy monitort ajánlani?

A cél az olcsóság és hordozhatóság lenne, nem baj ha kicsi a felbontás vagy a képátló...

Márkás legyen, ne "no name", viszont (elektronikailag) a minősége legyen jó, itt a meghibásodásra gondolok.

Ha valamilyen kis hordozható TV lenne ami tudna ilyen funkciót és van rajta HDMI, teljesen jó az is.

A sallangok nem kellenének (érintőkjijelző stb), a kijelző technológia is teljesen mindegy.

2022. okt. 5. 08:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%

Az a baj veletek, öntelt, de legalább ostoba kérdezőkkel, hogy azt hiszitek, ha beborítjátok ide a vágyálmaitokat, akkor majd a válaszolók valahonnan szülnek egy nem létező készüléket. Ami okos, márkás, megbízható és még olcsó is. Amikor valaki utal rá, hogy le kéne szállni a földre, akkor meg nektek áll feljebb.

A google nyilvános, keresd meg a tévédet, ha annyi eszed van.

2022. okt. 5. 17:56
 12/21 A kérdező kommentje:

A szövegértelmezéssel van a nagy probléma és én csak azért írtam a TV lehetőségét, hogy "ha van olyan, ami "OLCSÓBB MINT EGY MONITOR" és "KÉPES HDMI KÉPET FOGADNI".

Erre kaptam a "monitor felokosítása", "vegyek hozzá tunert meg hangszóróka" és hasonlót ötleteket.

Nem tudom: ennek megértésében mi volt ami nehézséget okozott.

A rövid válasz amúgy annyi lett volna például hogy "a legolcsóbb monitornál olcsóbb TV-t nem tudok", "szerintem a legolcsóbb monitoron kívül a TV nem alternatíva, mert csak drágábbak vannak", vagy "tudok egy olcsóbb, hordozható TV-t, ami a legolcsóbb monitor ára alatt van, ez és ez a neve.

2022. okt. 5. 19:02
 13/21 A kérdező kommentje:
2022. okt. 5. 19:04
 14/21 A kérdező kommentje:
Amúgy okos TV-t azért írtam mint lehetőséget, mert "nem okos" TV-nek nincsen HDMI bemenete
2022. okt. 5. 19:05
 15/21 anonim ***** válasza:

Hiába magyarázkodsz CSUPA NAGYBETŰVEL, egyáltalán nem azt írtad a kérdésben. Mellesleg a HDMI-nek és a tévé képességeinek semmi köze egymáshoz. Talán egy zsebtévén nincs HDMI, a többin általában van. A Jófogás szerint ez a legolcsóbb tévé, és van rajta: [link]

Persze tudom, úgyis neked van igazad...

2022. okt. 5. 19:20
 16/21 anonim ***** válasza:

Mondtam én, hogy csak egy unatkozó okostojás. Csak azért jön, és tesz fel kérdést, hogy mindenkit kioszthasson, itt élve ki a munkahelyi frusztrációit.

Vigyázz kérdező, ha sokat osztod az észt, a végén neked nem marad.

2022. okt. 5. 19:29
 17/21 anonim ***** válasza:
#15 (azaz Árukereső)
2022. okt. 5. 20:45
 18/21 A kérdező kommentje:

Értem hogy - szerinted - "Mellesleg a HDMI-nek és a tévé képességeinek semmi köze egymáshoz."

Egy katódsugárcsövesen keress HDMI-bemenetet.

Nem volt szándékomban senkit kioktatni csak azt nem értem, miért nem evidens a kérdés: "monitort keresek", "ha van bármilyen, (a monitor áránál) olcsóbb HDMI bemenettel rendelkező TV, akkor az lenne jó a monitor helyett, mivel megjeleníti amit kell.

A kérdés gyakorlatilag ennyi.

Nem az a típus vagyok, aki anonim módon vezet le frusztrációkat vagy bánt másokat.

"Vigyázz kérdező, ha sokat osztod az észt, a végén neked nem marad."

Nyilván azért jöttem segítséget kérni, mert otthon vagyok a különféle kijelző-technológiák és hasonlók világában? :)

Nem osztottam észt.

2022. okt. 6. 04:26
 19/21 A kérdező kommentje:

"Persze tudom, úgyis neked van igazad..."

Mesélj, miben? :)

Elfogadom, hogy "ez a legolcsóbb TV" és szomorúan konstatálom: minimum 30 ezret rá kell áldoznom és valószínűleg a legolcsóbb monitor lesz a megfelelő, mert annál olcsóbb TV nincs.

Nagyon köszönöm egyébként a belinkelt TV-t.

2022. okt. 6. 04:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Nyilván nem katódsugárcsöves tévére gondoltam, amikor képességet említettem, ez nem a tévé képessége. Egy kb. 10 éve nem létező technológiát hozol fel magyarázatként... Az ehhez hasonlók miatt van "igazad"... Azt nem írtam egyébként, hogy minden monitoron van HDMI, de szerencsére már az olcsóbbakon is terjed. Bizonyos szint fölött esetleg csak DisplayPort van, néha több is.
2022. okt. 6. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!