Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ipad Mini 6 nem lesz már túl...

Ipad Mini 6 nem lesz már túl kicsi és az ára is megérős?

Figyelt kérdés
Mivel a 10 col az nekem kicsit nagy illetve nehéz kézben fogni na meg az annál kisebb méret is jobban bejön. Viszont az már ilyen kicsi képernyővel félek, hogy nem fogja át adni igazán azt az érzést, hogy az egy tablett. És látni sem fogom olyan jól. Illetve megéri e nekem? Akkor ha játékra, bongeszesre, jegyzetelesre. Illetve ha IOS operációs rendszeren tehetem. Akkor 3D grafikai szerkeztésekre használnám. Vagy inkább Ipad Pro 2020 11 colt használtan ugyanennyiért. Bár a proci kicsit gyengébb ami benne van. De ebbe már Lidar scanner is.

2022. ápr. 2. 15:32
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként egy IPhone 11 Pro Max-hoz merten mennyire gyorsak ezek a tablettek? Mivel ilyen telom van.
2022. ápr. 2. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Honnan tudjuk, hogy neked mi a túl kicsi? Elég sokan elégedetten használnak ekkora tableteket.

Egyedi mérések, tudsz keresni másokat.

[link]

2022. ápr. 2. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Meg kell nézned személyes egy üzletben, máshogy nem tudod eldönteni.

Nekem pl a 12,9-es iPad is kicsi :D

2022. ápr. 3. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!