A 14 éves lányom szeretne egy most divatos airpods stílusú, "fülbe akasztós" fülhallgatót. A kérdés, hogy mennyire számít, hogy neki (még a kortársaihoz képest is) elég kicsi füle van ? Lehet h. hülye a kérdés, de nem használtunk még ilyesmit.
"A kérdés, hogy mennyire számít, hogy neki (még a kortársaihoz képest is) elég kicsi füle van ?"
Nekem van egy vezetékes, elküldöm szívesen ha érdekel.
Szerintem egy bluetoothos dobhártyás fülhallgatóval járnátok a legjobban. Nem úgy néz ki mint az airpods, de ugyanúgy vezetéknélküli "fülbe akasztós". Ezekhez általában több méretű gumit adnak, a legkisebb, de szerintem a közepes méretű is jó lesz a lányodnak. Ismerősöm gyereke 12 éves és picit szűkebb az átlagnál a hallójárata, legkisebb gumival hordja, meg van vele elégedve.
20 körül én a Skullcandy Jib TWS-t tudom ajánlani, fél éve használom, nekem nagyon jó a hangzása, aksija is egész sokáig bírja egy töltéssel. Legutóbb a Media Marktban láttam 16-17e ft körül. Xiaomi Mi True Wirelesst dícsérik még nagyon, annak még az airpodshoz hasonló is a kialakítása, de az én fülemből például rendszeresen kicsúszkált, mikor kölcsönadta ismerősm egy hétre, hogy kipróbáljam. Illetve a Skullcandy hangzása nekem jobban bejött. A JBL-nek és a Sony-nak is van jó fülese ebben az árkategóriában, de azokat nem próbáltam így nincs tapasztalatom velük.
Egyáltalán nem biztos, hogy válaszolt aki lepontozta, itt szerintem rengeteg lepontozó troll szaladgál. Mindjárt én is kapok...
Amúgy nem hiszem, hogy jó ötlet volt felajánlani, azt sem tudod, hol lakik a kérdező.
az airpods
a rendes és nem a gumiharangos nem lesz jó a fülébe
anyumnak is kicsi a hallójárata és egyik fülbevaló se kényelmes a fülébe
nem marad bent neki
marad a fejhallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!