Segítség! Hisense televízió magától lépked!?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan próblémám lenne hogy a Hisense 58A7100F tv-m magától lépked felfele de csak a menüben. Kivettem az elemet a távirányítóból de még így is ezt csinálja. A tv-t 1 éve vásároltam teljesen újonnan. Mi lehet a megoldás?2023. máj. 5. 18:43
1/6 anonim válasza:
Beragadt (mindig jelet ad?) fel gomb?
Bár akkor máshol is jelentkezne..
Kivetted az elemet?
És csinálja?
Akkor a TV zakkant meg.
2/6 anonim válasza:
1) Akkor a távkapcs kilőve. Egyébként beragadt gombot úgy tudod ellenőrizni, hogy a telefon előlapi kamerája felé irányítod a távirányítót, és ha látszik a villogás akkor be van ragadva.
2) TV-n is van kb 3 gomb (menü/kikapcs, előre-hátra/fel-le), ezeket is megnézheted nincs-e beragadva valamelyik.
3) Próbáld meg áramtalanítani a TV-t 5-10 percre, majd csatlakoztasd a hálózhathoz.
4) A TV beállításai között keresd meg a gyári visszaállítást, és végezd el a műveletet.
Remélem segít valamelyik megoldás, Üdv.
5/6 anonim válasza:
Mondd Samara-nak, hogy menjen vissza a kútba.
6/6 Salx Narval válasza:
Várható volt, hogy az okos tévék idővel öntudatra ébrednek és maguktól lépkednek majd.:D A viccet félretéve én is a gyári beállítások visszaállításával próbálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!