Segítség! Elfelejtettem a gyerekzár jelszavát, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Itt volt nem rég az unokatestvérem aki még nagyon kicsi (6 éves) gondoltam lezárolom az olyan csatornákat amin 12, 16 vagy 18 karikás műsorok mennek. Lezároltam, és minden rendben ment. Csak időközben teljesen elfelejtettem a jelszót és nem tudok semmit sem szinte nézni, az M2-őn kívül és azt is csak 8-ig. Mit tegyek?2020. febr. 22. 17:03
1/13 anonim válasza:
Könnyen meg tudjuk válaszolni neked ezt a kérdést, tekintettel rá, hogy pontosan leírtad, hogy milyen típusú, márkájú berendezésről van szó.
2/13 Szirty válasza:
"Mit tegyek?"
Egészítsd ki a kérdésed azokkal az információkkal amik esélyt adnak a válaszolóknak hogy segítsenek neked!
3/13 A kérdező kommentje:
MinDig TV, és MinDig TV Extra előfizetésem van, set-top-box nincs, új a tv (Samsung).
2020. febr. 22. 17:17
4/13 anonim válasza:
Melyik Samsung tévé, az ég áldjon már meg?!? Több száz modell van a piacon! (A kérdező tuti, hogy nő.)
5/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nő, 70 éves férfi vagyok. UE43NU7022KXXH ez van a matricán a hátulján.
2020. febr. 22. 17:28
6/13 A kérdező kommentje:
*40 éves.
2020. febr. 22. 17:31
7/13 anonim válasza:
Nincs olyan lehetőség, hogy gyári beállítás visszaállítása, vagy a használati utasításban nincs megadva egy "gyári" jelszó? Már, ha nem módosítottad.
8/13 A kérdező kommentje:
De, sajnos módosítottam, hogy biztos ne találja ki.
2020. febr. 22. 17:36
9/13 anonim válasza:
Resetet próbálnék a helyedben.
10/13 anonim válasza:
Gyári visszaállítás, újrahangolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!