Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Segítség! Elfelejtettem a...

Segítség! Elfelejtettem a gyerekzár jelszavát, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Itt volt nem rég az unokatestvérem aki még nagyon kicsi (6 éves) gondoltam lezárolom az olyan csatornákat amin 12, 16 vagy 18 karikás műsorok mennek. Lezároltam, és minden rendben ment. Csak időközben teljesen elfelejtettem a jelszót és nem tudok semmit sem szinte nézni, az M2-őn kívül és azt is csak 8-ig. Mit tegyek?

2020. febr. 22. 17:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Már megpróbáltam és nem történt semmi, ugyan úgy ott van az összes ingyenes csatorna helye és még (mivel csak az alapcsomagra vagyok előfizetve, [a családira nem]) az alapcsomagos csatornáknak is. De semmi nem jön be csak 6-20 óráig az M2, még a Petőfi TV sem jön be. Mindent megtalált, de mindig egy 4 jegyű kódot kér, emlékszem hogy megváltoztattam, de azért megpróbáltam a klasszikus 0000 kódot, de természetesen nem ment. Új TV-t meg antennát a saját hülyeségem miatt még nem veszek hisz mind a kettő alig 1 hónapos a TV.
2020. febr. 22. 21:58
 12/13 gabesz147 ***** válasza:
100%
Talán még az 1234 alapkód, ha sehogy nem megy hívj szerelőt, vagy ismerőst, akiről gondolod, hogy jobban ért hozzá.
2020. febr. 23. 07:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
#4, kikérem magamnak, én ennél értelmesebben tettem volna fel a kérdest. :D
2020. febr. 23. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!