Segítséget kérek Sharp LC-19D1E-BK televízió beüzemeléséhez. Külföldről kaptam. Betöltötte a található csatornákat az RLT Klub kivételével. De kép nincs. Vissza kellene állítanom a tv-t gyári állapotra előbb? Vagy az antenna nem jó?
Én rákerestem, de a doksi amit találtam, csak a földfelszíni sugárzású vételi lehetőségeket mutatja, azaz szobai vagy tetőantennával (DVB-T / DVB-T2).
Kábelról szeretnéd fogni a műsorokat?
Kültéri antennával.
Egy másik szobában, egy másik (beltérben használt kültéri antennával), másik tv-vel nagyon jól fogható minden adás.
Felejtős.
Nem tudja azt a formátumot.
HEVC (H.265) kellene.
De az ajándék tévéd csak a 264-et ismeri.
Most kapható “olcsóbb” 4k-s TV-k is “csak” DVB-T2 H264-et tudják.
2 modellt néztem, LG, Samsung.
Kell venni egy külső dekódert (H265), azzal megoldható, ha mindenáron ezt a készüléket akarod használni.
Nem olyan dekóder. A csatornák tömörítésére H265 (HEVC) kodeket használnak, régebben H264 volt. A TV-nek ismernie kell ezt a formátumot.
Most akkor van kép vagy nincs? Vagy mi nem működik? A címben azt írtad, hogy nincs kép, a csatornákat betöltötte.
Mint már említettem, nem akarom nézni a fizetős csatornákat! Ezért nekem nem kell a DVB-T2. Elég a sima DVB-T, ami bele van építve ebbe a tv-be, tehát nem kell set-top-box.
Ennyit biztosan tudok és nem szeretném, ha még valaki ajánlgatná nekem a DVB-T2 set-top-boxot. Mert nem kell fizetős csatorna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!