Smart tv-t szeretnèk venni, vajon megèrnè a használtak közt is keresgèlni?
"egy hibátlan tv-t senki se fog eladni"
De igen, mert pl. újabbat akar, nagyobbat stb. Rengeteg ilyen van. Én a hardverapro.hu-n szoktam nézelődni.
Nincs tévém, de egy csomó műszaki cikket vettem használtan.
Tükörreflexes fényképezőgépem használt, az új ár kb. negyedéért vettem, mert régebbi modell, de nekem teljesen jó. 3 éve használom.
Az egyik objektívet szintén használtam vettem hozzá, mert az eredeti tulajnak már kevés volt, de én nem vagyok profi, nekem teljesen jó.
Mobilom is használt volt.
Én a mikroszkópomat adtam el jó áron, semmi baja nem volt, csak nekem már kevés volt a tudása. Kollégám vette meg, mint a mai napig használja, elégedett vele.
Szerintem mindenképpen érdemes használtak közt nézelődni, csak nézd meg, próbáld ki, d az nem igaz, hogy csak hibás dolgokat adnak el. Van, hogy valaki "kinövi" az adott cikket, és nem akarja otthon rakosgatni.
Én óva intelek a használt keszulekektől. Főleg a tevektol. Ha lcd-led tévén gondolkodol ott bizony előjöhet a felhősödés ami eléggé nehezen észrevehető akkor ha mondjuk a képernyő valamelyik sarkában, vagy felül vagy alul látható benne, mert ilyenkor csak teljesen sötét háttérben látszódik, ami a tévé adásoknal nem látszik, csak ha olyan az adás ahol alul és felül is van legelabb egy 10-10 centis fekete sáv.
És jó ha full sötét szobában teszteled, akkor jól kilehet venni.
Mondjuk lcd-led tévénél kB ez a legzavarobb. Meg a legdragabb.
OLED tévénél meg a beégés ugye, ami eléggé jól kivehető nappali fényben is.
És milyen beállítási hiba van akkor, ha át kellett hangolni a tv-t és most nem jön be a kép?
A hang kiváló, a teletext is bejön. De kép nincs. Előzőleg jól működött, csak átvittük egy másik helyiségbe és új csatornakeresést indítottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!