Rendeltem egy 55 colos (138 cm átmérőjű TV-t). Elvileg egyedül is el tudom hozni az üzletből (taxival), vagy kérjek hozzá segítséget? Nagyjából mennyire nehéz a készülék?
1. A webátuházakban, vagy a gyártó honlapján centiméter pontosan le van írva a csomagolás mérete és tömege. Ha lusta vagy megkeresni, írd ide a pontos típust és kikeresem neked.
2. A taxi jó megoldás lehet, de ne lepd meg a taxist! Amikor kéred, akkor mondd meg, hogy mit szeretnél szállíttatni. Hallgattam elég taxis rádiózást ahhoz, hogy tudjam durvára nem örülnek az ilyen meglepetéseknek és inkább csak a kínóldás lesz egy mérges taxis miatt (tudom ez a dolga, de hát a legtöbb taxis nyavajgósabb bármelyik tinilánynál :D).
3. A képernyőt védd amennyire lehet. A dobozon rajta van merre van benne a tv eleje. Arra ne fektesd le, ne támaszd neki semminek.
4. A dobozt felállítva/a sarkán lehet tolni, húzni. Folyosón, liftben, lakásban emelés nélkül lehet könnyen mozgatni. Azért van a doboz, hogy az kopjon koszolódjon.
Találtam adatokat róla:
Doboz mélysége: 170,0 mm
Doboz magassága: 952,0 mm
Doboz szélessége: 1360,0 mm
Termék tömege: 16,7 kg
Talán sikerül, csak a diszpécsertől kell majd esetleg annyit kérni telefonon, hogy olyan kocsit küldjön, amelyikbe befér a doboz, oldalra felállítva... nem tudtam, hogy fektetve nem szabad szállítani. Köszönöm az eddigi válaszokat!
jaja!
a 16 kg kb 2 zsugor ásványvíz. Ha nem vagy hadirokkant akkor simán haza tudod vinni.
Taxit olyan kérj amibe befér. Vannak azok a csaatszállító 7 személyesek :D
Nálam is ez volt... 4000-ért hozta volna ki a szállító autó, a taxis meg 800-ért hazavitt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!