Rendeltem egy 55 colos (138 cm átmérőjű TV-t). Elvileg egyedül is el tudom hozni az üzletből (taxival), vagy kérjek hozzá segítséget? Nagyjából mennyire nehéz a készülék?
16: Azzal kezdte a kérdező, hogy "Rendeltem", tehát gondolom már csak nagyon-nagyon súlyos, komoly jogi és pénzügyi következményekkel, vagy valami nagyon megalapozott vis maior helyzettel - pl.esetleg a COVID-19-re hivatkozva - tudná a kérdező (aki egyben - ha jól értem - a vásárló is) a dolgokat visszacsinálni.
Erre utaló dolgokat - szándékot, akaratot - pedig nem olvastam ki a kérdéséből.
Kérdező: Én ma este-holnap visszamennék hozzájuk, mert november 30-december 1-je azért még messze nem az ünnepek környéke. Az ünnepek környéke az mondjuk december 17-18 és az után.
Ha sehogy nem megy nekik, akkor 2 lehetőséget látok: tehertaxi (szigorúan biztosítást kötve, mert sokkal nagyobb lehet a károd, mint a biztosítás ára, ahogy a szállítócégeket ismerem, azok meg ha valami gebasz van, csak széttárják a kezüket), vagy - magad uram, ha szolgád nincsen - magad elhozod, vagy valami haverral, baráttal, munkatárssal, főnökkel, testvérrel, sógorral stb. elhozatod.
Biztosítást köss rá! Ja és a garanciapapírokra figyelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!