Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Playstation felhasználók! Mi...

Playstation felhasználók! Mi miatt választjátok a Sony konzoljait?

Figyelt kérdés
Le szeretném szögezni, hogy nekem van Playstation 5 és Xbox Series X konzolom is. És óriási különbség van a 2 konzol között. A Playstation-ön jóval rosszabbul futnak a játékok, mint az Xbox-on. A kontoller-ben is óriási különbség van. A PS5 kontroller 4 hónapig működött azután elromlott, míg nekem van Xbox One kontrollerem ami 5 éves és teljesen hibátlanul működik. Meg a Playstationnél maga a gép és a kontroller is szinte a legrosszabb minőségű műanyagból van ráadásul a hozzá kapott kábelek is nagyon rossz, kínai minőségűek. Az Xbox-nál pedig minden prémium minőségű. Ráadásul az Xbox még olcsóbb is volt a múltban.

2023. ápr. 13. 17:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Nekem a 8-as válaszánál esett le. Ezt már többször elsütötte. Valami ikboksz fétises beteg ember lehet ez.
2023. ápr. 13. 19:14
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

a kérdésed végéről lemaradt az x

amúgy hazugság az egész kérdés

2023. ápr. 13. 19:21
 13/13 anonim válasza:
17%

Én kb egy exluzív játék miatt kérem kb kölcsön haveromét..de egy ilyen fosért én még azt a kevés pénzt is sajnálom ki adni (ps-re gondolok) Xboxom még nem volt.

Szóval nem vitáznék…én maradok a pc-nél (bár mostanában itt is elég nagy gáz van) 3080 on néha akadnak a játékok…szóval én már nem is tudom mi kéne igazán

2023. ápr. 13. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!