Playstation felhasználók! Mi miatt választjátok a Sony konzoljait?
1. Haptikus visszacsatolás
2. Tárhelybővítés
3. Exkluzívok minősége
4. PSVR 2
Nincs semmi bajom a ps kontrollekrekkel, sőt sokkal kézhezállóbb nekem mint az xbox-os.
Nálam pont fordítva történt XD előbb ment tönkre az xbox-os.
De szeretem az xboxot is de inkább ps-es vagyok.A töltőm pedig olyan, hogy rá kell rakni a kontrollert (töltőállomás,egyszerre 2-t is lehet tölteni,ps) és a kábel nem szar minőségű kicsit sem.Bár szerintem a kontroller sincs szar minőségű műanyagból, hozzá kell tenni tudtam volna olcsóbbat venni mert így 2db volt 11k.
Őszintén én éppen a kontroller miatt választottam a kettő közül a PS-t. Megfogtam a PS4 meg Xbox kontrollert is és jobban éreztem a PS nél, hogy inkább evvel játszanék. Persze sok fajta PS kontroller létezik különböző gyártóktól, lehet valami minőségit találtam meg.
És később kiderült jól választottam mert a last of us lett a kedvencem, szar lett volna erről lemaradni.
Amúgy no offense de nektek minek van PS és Xbox is legújabb szériában? Ennyire nincs mire költeni?
Nem unod még? Még vagy 10x feltetted azt a kérdés, csak mindig máshogy.
Ha van két konzolod, akkor játsz! Minket meg hagyj békén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!