Szerinetetek jó ez az erősítő+hangfal páros?
Hangfalak: [link]
Erősítő: [link]
Nincs sok pénzem, de szeretek zenét hallgatni, ezért gondoltam a használt cuccokra, szerintetek megéri ilyeneket venni vagy jobban járnék a garanciális cuccokkal? Nem akarok termeket hangosítani csak egy 20 négyzetméteres szobában lenne.
Ha erre van most pénzed és tényleg egy 20m2-es szobát akarsz behangosítani, akkor ez elég lesz. Az erősítő bő 15 éves forma lehet és gyanítom a hangfal még több is. Régen hallottam Schneider hangfalat, de akkoriban nem volt rossz márka.
Ilyenkor csak az a kérdés merül fel bennem, hogy vajon meddig bírják még? Az biztos, hogy ennyiért jobban fog szólni, mint egy minitorony, ami sokkal többe kerül.
Nekem volt anno Videotonom, de amikor meghallottam az Orion HS 500-astt, egyből lecseréltem. Aztán azt ütötte egy negyedakkora négyzetmembrános Pioneer S-300X és az már megvan ... 1994 óta, az a hátsó hangsugárzóm most is az otthoni házimoziban.
Szóval nem rajongok a Videotonért. Nagy, de semmit sem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!