PS3 felhasználók! Elégededtek vagytok a gépetekkel?
Teljes mértékben!
Rengeteg minöségi exkluzív játék van rá, amk azt illeti, én multiplatformos játékokkal alig játszok, inkább csak olyanokkal, amelyeket a Sony ad ki PS3-ra.
A kontrollerrel soha nem volt bajom, teljesen kézre áll.
Bár nekem FAT-em van, de valószínüleg a Slim gépek is iszonyat halkak, alap esetben alig hallod. Idén nyáron lesz 3 éves és eddig (kopp) semmi baja, pedig ma is ment vagy 8 órát. Ésszel kell használni
(Sorry, ez lemaradt.)
xDDD
Az internetem egy gyenge ADSL, ezért a PSN ritkán sz.rakodik nálam, amúgy szerintem az is rendben van.
Dióhéjban ennyi. :)
Nem kell félni túlmelegedéstől, 2 éve nyáron vettem meg az enyémet, és minden nap reggeltől estig ment kb, semmi baja nem lett, PS3 hűtése mindig is rendben volt.
Legyen mögötte 15-20 centi hely, hogy a kifújt meleg levegő tudjon szellőzni és meg van oldva.
Amúgy 100% meg vagyok vele elégedve, 2 éve nagyon halk volt, komolyan alig hallottam, hogy be van kapcsolva, most kicsit halkabb lett, de lehet csak azért, mert más szekrényre raktam, ami jobban vezeti a hangot vagy én sem tudom. Vagy lehet be kéne adnom szervize egy alapos tisztításra.
Soha semmi baj nem volt vele, PSN-nel sincs gond, kontroller is teljesen rendben van, minden pénzt megért szerintem.
Mármint a PS3 forrósodik? Csak mert az teljesen normális, nem kell aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!