Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS3 felhasználók! Elégededtek...

PS3 felhasználók! Elégededtek vagytok a gépetekkel?

Figyelt kérdés
Főlleg PS3 Slim vélemények érdekelnének, mennyire vagytok elégededtek a gépetekkel? Megérte megvenni? Kényelmes a kontroller-nem zsibbad a kezed, nem csúszik, ilyenek. Elég halk e, sok baj/javítás van vele? Ilyenek érdekelnének és várom a tapasztalaitokat akár PSN nel kapcsolatban is:)

2012. máj. 27. 20:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben!

Rengeteg minöségi exkluzív játék van rá, amk azt illeti, én multiplatformos játékokkal alig játszok, inkább csak olyanokkal, amelyeket a Sony ad ki PS3-ra.

A kontrollerrel soha nem volt bajom, teljesen kézre áll.

Bár nekem FAT-em van, de valószínüleg a Slim gépek is iszonyat halkak, alap esetben alig hallod. Idén nyáron lesz 3 éves és eddig (kopp) semmi baja, pedig ma is ment vagy 8 órát. Ésszel kell használni

2012. máj. 27. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:

(Sorry, ez lemaradt.)

xDDD

Az internetem egy gyenge ADSL, ezért a PSN ritkán sz.rakodik nálam, amúgy szerintem az is rendben van.

Dióhéjban ennyi. :)

2012. máj. 27. 22:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ:) Olvastam tippeket a tülmelegedés ellen, de az első hónapokban elkerülhetetlen lesz nekem hogy ne fusson napi 8-9 órákat:D
2012. máj. 27. 22:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem kell félni túlmelegedéstől, 2 éve nyáron vettem meg az enyémet, és minden nap reggeltől estig ment kb, semmi baja nem lett, PS3 hűtése mindig is rendben volt.

Legyen mögötte 15-20 centi hely, hogy a kifújt meleg levegő tudjon szellőzni és meg van oldva.

Amúgy 100% meg vagyok vele elégedve, 2 éve nagyon halk volt, komolyan alig hallottam, hogy be van kapcsolva, most kicsit halkabb lett, de lehet csak azért, mert más szekrényre raktam, ami jobban vezeti a hangot vagy én sem tudom. Vagy lehet be kéne adnom szervize egy alapos tisztításra.

Soha semmi baj nem volt vele, PSN-nel sincs gond, kontroller is teljesen rendben van, minden pénzt megért szerintem.

2012. máj. 28. 01:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Látom mindenki megvan elégedve a géppel:) Xboxnál más a helyzet, ott akiket kérdeztem a többség elégedetlen volt vele:)
2012. máj. 28. 08:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Azért xbox sem olyan rossz (legalábbis a Slim, nem a régi fos 3led-es szarok), ott is azt kapod amit fizetsz, csak valamivel kevesebbet tud, mint a PS3.
2012. máj. 28. 10:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Én karácsonykor vettem, 2 hónap alatt tönkre ment pedig nem játszottam vele 8-9 órákat, azóta is rejtély h mi baja volt. Szerencsére garancia miatt kicserélték és hibátlanul megy eddig(lekopogom). Ezen kívül szerintem egy nagyon jó gép.
2012. máj. 28. 19:05
 8/11 anonim válasza:
én is elégedett vagyok a PS-emmel pedig én használtan vettem és semmi baja még aludni is tudnék mellete olyan halk :D
2012. nov. 3. 17:25
 9/11 anonim válasza:
En 2 hete vettem PS3 Slim 320 gb :D kontroller rendbennagyon kenyelmes bar vannak aggodalmaim, az alja nagyon forrosodik meg a hatulja azon kivul nagyon elegedett vagyok vele :)))
2013. jún. 8. 05:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Mármint a PS3 forrósodik? Csak mert az teljesen normális, nem kell aggódni.

2013. jún. 8. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!