Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » GYK felhasználók nektek...

GYK felhasználók nektek milyen mobil telefonotok van?

Figyelt kérdés
Ha van olyan amit szerettek benne vagy nem azt is írjátok le.Illetve hogy mennyi idős a telefon.

2012. máj. 21. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Iphone 4S, 16gigás modell, idén februárban vettem dominó kártyával.
2012. máj. 21. 12:39
 2/4 anonim ***** válasza:
HTC Desire ...2011 januári.
2012. máj. 21. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:

HTC Desire,függetlenített, S-offolt, rootolt, egy Sensatoin-ből portolt rom van rajta,Sense 3.5-tel.

Azt szeretem benne, hogy mindazt tudja, mint egy sensation, viszont a méreteiből és a kialakításából fakadóan jobban szeretem.És persze olcsóbb is.

Illetve még azt, hogy van vagy legalább 20-30 különböző rom hozzá, ics-től kezdve, a sense 3.5-ön át szinte mindenféle.

Illetve készül a 4.0.3-as Sense 4.0 port a One V-ből.

Még mindig nagyon sokan szeretik és foglalkoznak vele.

A mérete pont jó, öröm a fizikai hardvergomb kvartett az optikai trackpaddal, az Amaze Camera porttal sokkal jobb képeket készít, és az akkus üzemidő is 2-2.5 nap környékén van átlag használat mellett.

2010 decemberi, de sokáig fogom még használni, főleg ha elkészül a sense 4 port 4.0.3-as androiddal, mert akkor megint csak felesleges lesz váltani.

2012. máj. 21. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:
iPhone 4S, Vodafone, áprilisban cseréltem 4ről. Évek óta iPhone-t használok, el sem tudnék mást képzelni.
2012. máj. 22. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!