Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vírusos a mobilom? (Bővebben...

Vírusos a mobilom? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nemrég töltöttem le az androidos mobilommal (Xperia mini) néhány ajánlott frissítést meg egy-két hátteret a marketről(Play áruház).Újraindítottam ahogy szoktam,hogy ne legyen fennakadás,erre meg azt veszem észre,hogy a képernyő csak úgy ki-be kapcsolgat miután lezártam a billentyűzetet.

Frissítettem,megint újraindítottam,letöltöttem vagy három vírusírtót amik tökéletesen tisztának találták.Persze ugyanúgy csinálja a hülyeségeit,ami kicsit idegesítő,mert így olyan 40 %-ra esik vissza nap végére az aksi,akkor is,ha nem is nyúlok hozzá,ami azért elég gáz.Még a zenében sem képes váltani rendesen a fülhallgatóról vezérelve.

Ez most mi,bekaptam valami vírust vagy csak a szokásos Sony Ericsson kötelezően jelentkező szoftverhiba?És mit tudnék ellene tenni?T-Mobile üzletben tudnak valami érdemlegeset csinálni?

Köszi a válaszokat.

2012. máj. 21. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:
A helyedben megszabadulnék azoktól a hátterektől, sok baj forrásai lehetnek akkor is, ha marketről vannak, aztán reset. Ha nem műxik, szoftverfrissítés talán megoldás lehet (nemtom, van-e már rá ICS), de, mivel eddig nem jelentkezett a hiba, nem logikus, hogy az újonnan telepített alkalmazások valamelyike okozhatja?
2012. máj. 21. 09:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Vagy azoké amiket újonnan frissítettem?A másik érdekes dolog,hogy az egyik új hátteret nem is lehet rajta önmagában megtalálni.Csak akkor lehet beállítani,ha egy másikat elindítok és akkor kiadja mellette mert egyazon gyártótól származnak.
2012. máj. 21. 09:54
 3/4 anonim válasza:
Szia! A frissítéseket töröld nekem is abba volt a vírus!
2012. máj. 22. 22:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó:nekem legutoljára egy csomó alkalmazást frissített,most az összes ilyen alkalmazást le kéne törölnöm :( ? Ezután pedig hogy frissítsek bármit is? Te mit csinálsz ebben a helyzetben?
2012. máj. 23. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!