Vírusos a mobilom? (Bővebben lent)
Nemrég töltöttem le az androidos mobilommal (Xperia mini) néhány ajánlott frissítést meg egy-két hátteret a marketről(Play áruház).Újraindítottam ahogy szoktam,hogy ne legyen fennakadás,erre meg azt veszem észre,hogy a képernyő csak úgy ki-be kapcsolgat miután lezártam a billentyűzetet.
Frissítettem,megint újraindítottam,letöltöttem vagy három vírusírtót amik tökéletesen tisztának találták.Persze ugyanúgy csinálja a hülyeségeit,ami kicsit idegesítő,mert így olyan 40 %-ra esik vissza nap végére az aksi,akkor is,ha nem is nyúlok hozzá,ami azért elég gáz.Még a zenében sem képes váltani rendesen a fülhallgatóról vezérelve.
Ez most mi,bekaptam valami vírust vagy csak a szokásos Sony Ericsson kötelezően jelentkező szoftverhiba?És mit tudnék ellene tenni?T-Mobile üzletben tudnak valami érdemlegeset csinálni?
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!