Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS vírusos oldalt nyitott...

SOS vírusos oldalt nyitott meg a mobilom?

Figyelt kérdés

Nem volt lezárva a képernyőm, és lettem magam mellé egy pillanatra és mikor ránéztem ez az oldal volt megnyitva a böngészőmben:

www.product404.hu - napos2600 portfolio

Rögtön kiléptem a böngészőből persze. Igazából nem tudom, hogy nyilhatott meg ez az oldal, arra gyanakszom, hogy egy google hirdetésnél nyomódott meg a kijelző véletlenül.

Egyáltalán nem biztos, hogy vírusos oldal, csak olyan furcsa volt linkje, meg kb semmi se volt ezen az oldalon.

Utána rögtön lefuttattam egy víruskeresést a telón, de azt írta nincs vírusos fájl.

Csak nem tudom mennyire megbízhatóak a mobil antivírusok.

Mit gondoltok??

Várom a válaszokat, előre is köszönöm!

2012. ápr. 15. 10:05
 1/2 anonim ***** válasza:
mobilra még nem tud így vírus települni mint számítógépnél, mert nincs java plugin amin keresztül települni tud.
2012. ápr. 15. 10:12
 2/2 anonim ***** válasza:

A legmegbízhatóbb az avast mobile security a play-ről le lehet szedni ingyenesen.Azon kívül nincs más megbízható és normális vírus kereső/irtó.

Futtasd le, ha az sem talál semmit, akkor nincs semmi gáz.De szerintem így sem lesz.

2012. ápr. 15. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!