Miért tartja a legtöbb ember a Playstationt jobb platformnak, mint az Xboxot?
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 15:06
11/26 Morzsi007 válasza:
Mire gondolsz pontosabban?
12/26 anonim válasza:
#11 "A fiam is ezt akart, én meg felújítottam a Pc-t és kapott egy Xbox kontrollert"
14/26 anonim válasza:
#8 Pont, hogy nincs egy árban az XSX és PS5 amióta a Sony egyoldalúan árat emelt tavaly.
15/26 anonim válasza:
#13 majd amikor a haszonélvezeti jog helyett az otthonban találod magad, rájössz
16/26 anonim válasza:
14-es. Nem egyoldalúan.
17/26 anonim válasza:
#16 Majd akkor írogasd ki ezek a szenzációhajhász marhaságokat ha globális áremelés lesz. Ha nem csak a bohócságokat olvasgatnád akkord tudnád, hogy a Sony Észak Amerika kivételével mindenhol megemelte az árait többé kevésbé egységesen. Ezzel szemben "áremelés" idáig Xbox oldalon csak Japánban volt ami nem áremelés, mert a gép még mindig olcsóbb mint bárhol máshol ahogy idáig is volt. Svédország az egyetlen ahol indokolatlan áremelésre került sor ami téged max csak akkor érdekelhet ha ilyen provokációs kérdésekhez akarsz kommenteket generálni.
18/26 anonim válasza:
#17 akkor vegyél boxot, kit zavar?
19/26 Morzsi007 válasza:
Neked nincs gyereked. Bírka…
20/26 anonim válasza:
azért vagyok birka, mert szerintem g.ciség az hogy a gyereknek ps helyett fejlesztette a saját pc-jét, a gyereke szemét meg kitolta egy kontrollerrrl. igen, ő is lesz majd idős és kiszolgáltatott, és csak azt kapja amit adott
és en vagyok a birka, mondja egy mérhetetlenül ostoba alak, akinek mindent a szájába kell rágni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!