A Playstation Classichoz fejlesztenek majd új játékokat, vagy csak ez arra van, hogy nosztalgiázzon az ember azzal a néhány PS klasszikussal ami rajta van?
Szerintem csak arra .
Hogy kerülne rá a friss fejlesztés? Ahogy elnézem semmi csatolófelület nincs rajta, se kártya hely, se USB, se semmi.
Usb van rajta 2 is...
Meg nem tudom, hogy nincs e rajta internet kapcsolat.
Viszont, ha csak erre van akkor...
Nem tudom, hogy ennek így mi az értelme, azt hittem hogy ilyen nintendo switch szerű valami lesz.
De ezeket a retro játékokat nyugottan elérhetővé tehették volna ps4-re is, psplusson keresztűl mondjuk.
Nincs internet, a 2 első USB a kontrolleré, a hátsó micro USB pedig a táp. Töltőt nem adnak.
Nem hiszem hogy a memória bővíthető lenne új játékok számára. Na de 35 ropiért 20 játékkal szerintem még mindig bőven jó.
5 - 7 játék került ennyibe eredetiben, és azért más volt a forint értéke is huszon éve. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!