Mi az a Coil Whine ps5-nél?
Hello!
Kb egy hete vásároltam egy Ps5-öt és első indítás után mikor elindítottam egy játékot furcsa zümmögő hang jött ki a konzolból. Ez eléggé megijesztett ezért próbáltam rákeresni, hogy mi lehet a probléma. Találtam egy Coil Whine nevű kifejezést és elvileg emiatt zümmög a konzol, de nem igazán értem, hogy ez pontosan micsoda és kell e tartanom attól, hogy tönkre megy-e a ps5 ettől. Valaki eltudná mondani, hogy mi ez és ártalmas e ? Esetleg visszakéne küldenem szervizbe a konzolt? A válaszokat előre is köszönöm!
ha tenyleg az akkor vagy "semmi" (hozzaszoksz) vagy lehet meghibasodas elotti tunet
garival ha gondolod erdemes megnezetetni vagy cseregariznod... ha zavaro
amugy lehet venti csapagy hang is ami rosszabb
mindketto idovel egyre elesebb lehet es ez rosszabb hang mint egyszeru hangosodasi zaj
mint a sima ventizugas
Elektromos zaj altalaban nem javithato
egy venti viszont kicserelheto
Minden elektronikai eszköz ad ki hangot. A filmekben még jól fel is erősítve hallod, hogy LÁSD hogy működik az a valami amit mutogatnak.
A számítógépekben lévő videókártyáknak is van ilyen hangjuk, meg a tápegységeknek is, csak ott elnyomja a ventillátor zúgása. Illetve az ember általában nem olyan csendben játszik hogy hallja az elektronok vándorlását a gépben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!