Mi az a Coil Whine ps5-nél?

Figyelt kérdés

Hello!

Kb egy hete vásároltam egy Ps5-öt és első indítás után mikor elindítottam egy játékot furcsa zümmögő hang jött ki a konzolból. Ez eléggé megijesztett ezért próbáltam rákeresni, hogy mi lehet a probléma. Találtam egy Coil Whine nevű kifejezést és elvileg emiatt zümmög a konzol, de nem igazán értem, hogy ez pontosan micsoda és kell e tartanom attól, hogy tönkre megy-e a ps5 ettől. Valaki eltudná mondani, hogy mi ez és ártalmas e ? Esetleg visszakéne küldenem szervizbe a konzolt? A válaszokat előre is köszönöm!

#Coil Whine #zajos Ps5 #ps5 probléma
2023. febr. 19. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
2023. febr. 19. 16:58
 2/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ha tenyleg az akkor vagy "semmi" (hozzaszoksz) vagy lehet meghibasodas elotti tunet

garival ha gondolod erdemes megnezetetni vagy cseregariznod... ha zavaro

amugy lehet venti csapagy hang is ami rosszabb

mindketto idovel egyre elesebb lehet es ez rosszabb hang mint egyszeru hangosodasi zaj

mint a sima ventizugas

Elektromos zaj altalaban nem javithato

egy venti viszont kicserelheto

2023. febr. 19. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
ha 1 hete vetted online akkor kuldd vissza es vegyel egy masikat vagy vidd be a boltba hatha de altalaba nem garizzak, viszont ez amugy idovel elmulhat vagy hangosodhat vagy barmit csinalhat lehet 1 het mulva hangja se lesz
2023. febr. 19. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Minden elektronikai eszköz ad ki hangot. A filmekben még jól fel is erősítve hallod, hogy LÁSD hogy működik az a valami amit mutogatnak.

A számítógépekben lévő videókártyáknak is van ilyen hangjuk, meg a tápegységeknek is, csak ott elnyomja a ventillátor zúgása. Illetve az ember általában nem olyan csendben játszik hogy hallja az elektronok vándorlását a gépben....

2023. febr. 19. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!