Ez a karistoló hang a vga-ból jön?
Nagyon közel van a videókártya a procihoz és hiába hajolok közel eskü nem tudom megmondani melyikből jön, csak sejtem, hogy ez az úgynevezett coil whine?
Új alaplap, új proci (5800x3d), új hűtő (dark rock 4) csak a vga a régi. 0:44-nél leraktam a játékot kisméretre akkor abbahagyta majd mikor újra megnyitottam visszajött a hang.
Ezzel lehet valamit kezdeni? elég zavaró
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=_ersjkaArUM
Ahány yt videót nézek annyi különféle coil whine-t hallok. Ez ilyen nyöszörgő hangot ad ki, nem poros és nem akad kábelbe
De mivel csak játék közbe jön elő csak a 2080-ra tudok gondolni
De alapjáraton nem csinálja csak ha játszok, a prociban meg nincs integrált vga
Nem merem megnyomni. Nem tehetek kárt így benne?
De írtam ha nem játszok akkor nem jön elő. Játék közben meg fel kell pörgetni magát a procinak/vga-nak és a magas fordulatszám miatt adhat ki ilyen zörgő hangot
Nekem hasonló volt az RX480-nal. Alacsony fordulaton volt hangja, játék közben magas fordulaton nem lehetett hallani.
Kikapcsolt 0rpm mód mellett qrvaidegesítő volt xD
A kábel elrendezés szerintem elég kultúrált, csak látnám ha belelóg egy kábel a ventibe. Amit látsz az jóval a kártya alatt megy el, nem ér hozzá a kártyához sem pláne nem a ventikhez
Egyébként ma jött meg az rtx 4080-am, a hang megszűnt szóval a 2080 hangoskodott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!