Tápegység Coil Whine. Mit lehet vele tenni?
Figyelt kérdés
Tegnap érkezett meg új Corsair CX650M tápegységem, aminek zúgó hangja van magas áramfogyasztás esetén. Mit lehet vele kezdeni? Az összes CXM ilyen?2020. jún. 16. 08:17
1/4 Szervizmérnök úr válasza:
Nem nagyon értem, bele akarsz nyúlni a tápegységbe, barkácsolni (aminek nyoma is lesz, ld. garancia), adott a szükséges szakértelem?
Vagy valami csodaprogramot kérnél te is? Windowsra, persze.
Meg őszintén szólva, bár értem az angolt, de néha hülyét kapok az ilyenektől is, mint a "coil whine" például.
Régen, szervizben mi soha nem beszéltünk ilyen homárosan.
2/4 anonim válasza:
gondolom meleged van és ezért forog jobban a ventilátor.
viseld el vagy cseréld ki.
3/4 anonim válasza:
Értem, hogy nagyon kúl azt leírni, hogy coil whine, mert ettől egy kicsit szakértőbbnek érzed magad, de sajnos a tápegység megbontása és belebuherálás nélkül nem tudod megszüntetni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A Coil Whine elnevezést az interneten találtam, a magyar megfelelőjét sajnos nem tudom. Nem akartam "szakértőnek" tűnni. Csak amikor megkaptam és bekötöttem a nagy energiafogyasztású játékoknál pl Rocket League volt a Coil Whine. De mostmár megoldottam, az AMD Radeon szoftverben lelockoltam az FPS-t 60-ra.
2020. jún. 18. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!