Philips 32 colos tv nem kapcsol be?

Figyelt kérdés

32phh4200/88 a model

Áram alá tétel után egy pillanatra felvillan a készenléti led aztán semmi. De viszont az optikai csatlakozó az világít és halkan zúg ezért gondolom nem a táp a baja. Multiméterem nincs ezért nemtudom végigellenőrizni. Vagy inkább megéri így eladni akinek mondjuk betört az ilyen tv je? Csak nemhiszem hogy bárkinek is kéne philis tv, én sose vennék samsungon kívül mást. Ezt csak kaptam mert ők nemtudtak vele mitkezdeni, náluk romlott el és nekem adták

2020. ápr. 28. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így esélytelen megmondani. Szerviz 😕

Vagy ha már úgysem garis, akkor szétkaphatod szabadidődben, aztán jobban szétnézhetsz benne. Elrontani már úgysem tudod 😃

2020. ápr. 28. 18:41
 2/3 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Nem látom értelmét szétkapni házilag, a tünetek alapján alaplaphiba esélyes, ami profi szinten sem mindig javítható. Alaplapcserével esetleg.

Bele lehet nézni persze, hátha megoldható mégis, de olyannak, aki látott már ilyet.

2020. ápr. 28. 21:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzá annyira hogy multiméter nélkül bármit megtudjak. Kondik rendben
2020. ápr. 29. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!