Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi az esélye nvidia...

Mennyi az esélye nvidia videokártyáknál a coil whine (tekercs nyafogás)?

Figyelt kérdés
Vajon az amd vagy az nvidia amelyiknél sűrűbben előfordúl? Nem rég vettem egy 6700XT kártyát jó kártya csak van tekercs nyafogása előtte egy rtx3060 volt az meg se mukkant. Most vettem egy új tápot 760watzosat mintha csökkent volna a nyafogás. Gondoltam elállok a vásárlástól de mi a biztosíték,hogy egy akár milyen másik kártya nem fogja csinálni. Még anno rtx3060Ti-t néztem de szívemhez a 6700XT állna ami most van szóval fura lenne rtx3060Ti-re váltani.

2021. aug. 26. 06:19
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
50%, vagy igen vagy nem. Senki nem fogja neked garantálni, hogy a következő kártyánál nem lesz, hiába vergődsz itt.
2021. aug. 26. 07:04
 2/4 anonim ***** válasza:
13.9%
2021. aug. 26. 07:36
 3/4 Morzsi007 ***** válasza:
Nem is tudtam, hogy a VGA is nyafoghat. Túl halk a géped.
2021. aug. 26. 09:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet ezt sajnos kijelenteni, és itt sokat számíthat az is, hogy ki a gyártó. Egy kicsit mind nyöszörög, csak általában nagyon halkan. Aztán ha pár alkatrész szépen összerezonál, akkor felerősítik egymást. Tehát pl lehetséges, hogy nálad nyöszörög, egy másik gépben meg nem.
2021. aug. 26. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!