Hogyan és milyen készülékekkel lehet HD adásokat szintén HD minőségben rögzíteni kábel TV-ről?
Figyelt kérdés
A szolgáltatótól kapott Set Top Box-szal nem lehet felvenni sehogy, azt már próbáltam. Van olyan készülék, amelyből pendrive-ra is ki lehet írni az anyagot? Olyan van, amelyikben szerkeszteni is lehet a felvételt?2023. jan. 16. 12:51
41/44 A kérdező kommentje:
A box .ts fájlt vesz fel, ezt nem lehet PC-n, laptopon lejátszani. Így csak SD-ben tudok gépre rögzíteni valamit. Rögzíteni (és megtartani) azért akarom, mert az online streaming szolgáltatókról rosszakat olvastam. Pl. ott sem HD, hiába fizetős, akkor is reklámos, és a fő gond, hogy bármikor bármely műsor megszűnhet. Ilyeneket olvastam az RTL+, RTLMost(Plusz) oldalakról.
SD-ben hogy a legjobb felvenni? Milyen szoftver jó laptopra? Vagy laptop gyenge lehet, ezért inkább desktop PC-vel jobb? Van nekem egy Magix Video Easy 5 Terratec Edition szoftverem, és ehhez Terratec Grabby USB adapter. A program még próbaverziós; érdemes ennek a teljes verzióját megvenni, vagy egy másikat? Ingyenes felvevőprogram van-e?
2023. jan. 22. 19:37
43/44 A kérdező kommentje:
2023. jan. 27. 22:05
44/44 A kérdező kommentje:
Ha a digitális TV adás tömörítetten érkezik, és a gép/egyéb felvevő is tömöríti, akkor így a 2x-es tömörítés miatt nem is lehet minőségromlás nélkül felvenni?
2023. jan. 29. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!