Hogyan és milyen készülékekkel lehet HD adásokat szintén HD minőségben rögzíteni kábel TV-ről?
Figyelt kérdés
A szolgáltatótól kapott Set Top Box-szal nem lehet felvenni sehogy, azt már próbáltam. Van olyan készülék, amelyből pendrive-ra is ki lehet írni az anyagot? Olyan van, amelyikben szerkeszteni is lehet a felvételt?2023. jan. 16. 12:51
31/44 A kérdező kommentje:
#30 Igen.
2023. jan. 19. 14:27
32/44 anonim válasza:
Vagy nem bírta felvenni rendesen vagy csak nem sikerül normálisan lejátszanod. Próbáld ki haver gépén is, hátha neki jobb gépe van vagy jobban ért hozzá. De azért a legújabb VLC-nek vinnie kellene. Próbáld ki a media player classicot vagy az smplayert.
33/44 A kérdező kommentje:
Két laptopon is próbáltam. A Filmek+TV-n és a Windows Media Player-en nincs hang, de kevésbé akadozik, mint a VLC-ben, ahol van hang. Mindkét laptopon ugyanígy játsszák ezek a programok.
2023. jan. 19. 14:34
34/44 A kérdező kommentje:
A fájl típusa: TS fájl
2023. jan. 19. 14:35
36/44 A kérdező kommentje:
#35 Nem jobb ezekkel a programokkal sem.
2023. jan. 19. 15:09
37/44 A kérdező kommentje:
Hogy lehet úgy felvenni HD-ban, hogy nem maga az STB vesz fel, hanem pl. rácsatlakoztatom a laptopot, és az veszi? Laptoppal tudtam már felvenni róla, az nézhető is, csak nem HD. Milyen csatlakozó, kábel, szoftver (a laptopra, nem a boxra) kell ehhez?
2023. jan. 19. 15:50
38/44 anonim válasza:
Ha a laptopon nincs videó-bemenet, akkor nem tudsz vele felvenni direktben, csak egy USB-s videókonverterrel vagy USB-s DVBC tévékártyával.
Ha nem HD adást veszel fel, az is akad?
39/44 A kérdező kommentje:
Az USB-s DVBC kártya HD-ben és SD-ben is rögzít?
2023. jan. 22. 17:00
40/44 anonim válasza:
Igen, mindig az adott csatorna jelét tudod egy az egyben rögzíteni vele. De annyira azért nem ajánlom, főleg ha nem igazán értesz hozzá, mert sok szívás lehetséges vele. Nem is nagyon lehet kapni, csak DVB-T verzióban, én is Kínából rendeltem. Egy külön box sokkal kényelmesebb, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!