Hol tudnék venni minimum 108 cm képátmérőjű SMART tvt legfeljebb 50 ezerért használtan? Marketplace-en pofátlanul sokat ker mindenki!!
Hogy képzeled azt, hogy más oda adja neked az adatait, plusz használod azt, amiért ő fizet? Ráadásul mind ezt 50 ezer ft-ért. Gyűjtsél még mert ez rettentően kevés, ennyiért maximum törött tv-t kapsz nem, hogy 108cm-is smartot.
Amit én vettem, papírral mindenel együtt volt 120, most már az is 144 ezerbe kerül papírral garanciával lehet az is 150-160.
Netflixbe akkor van bejelentkezve egy használt készülék, ha az eladó elfelejt kijelentkezni. A netflixért fizetni kell.
Én egyébként a 47 collos full hd LG smart tévémet pont ötvenért adtam el a marketplace-n, úgy hogy be volt jelentkezve a netflixbe :-)
Természetesen mikor eszembe jutott azonnal kijelentkeztettem a készüléket a Netflix weboldalán, hisz én fizetem.
"...pofátlanul sokat kér mindenki!!"
Nem, te nézel pofátlanul mindenkit hülyének.
Kicsit még gyűjtögessél, 100e körül már lesz esélyed találni valamit, természetesen Netflix nélkül.
30 ezer benzinre? Aztan azt hogy, teso, hol lattad azt a tevet, Bukarestben?
Te is csak hisztizni jarsz ide, nem valaszokert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!