Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit tudnék tenni az egy éve...

Mit tudnék tenni az egy éve (használtan) vett kombóval.... recseg a hangszórója?

Figyelt kérdés

Pedig nem is használtam sokat...

Hugh & Kettner 200 wattos

Basszusgitárhoz használom

2022. dec. 15. 22:47
1 2
 11/16 Salx Narval ***** válasza:
Esetleg a jókat és az érintkezőket befújhatod, de a recsegőt cserélni kell. Közelítek a 60-hoz én is, ez az őrületek kora. Ha átjön a szomszéd, fogd a fiatalokra.:D
2022. dec. 16. 15:41
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Friss nyugdíjas vagyok, ami ugye úgy kezdődik hogy 65

2022. dec. 16. 17:38
 13/16 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat hozzászólásokat, különösen a 10-es választ!!

Köszi köszi!!

Megpróbálom én megjavítani, nagy böszme jószág.... Nem én akartam ezt venni, hanem az ismerősöm aki segített venni a gitárt (és ugye ezt is).... Profi basszusgitáros...(volt munkatársam).... Mostanában már lazult a kapcsolatunk és távol is lakunk egymástól...

Ja és kocsim sincs cipelni ezt a böhöm jószágot.... Persze meg tudnám oldani, A volt nejem bármikor odaadja az autóját .... Persze nem élek vissza ezzel.

Barátnőnek sincs autója, de szerencsére ő nem is szeret autózni, fél benne, mert egyszer volt egy 'élménye'..... Így aztán egyáltalán nem zavarja hogy nekem nincs autóm.

2022. dec. 17. 11:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, én szintúgy szeretek gitárokkal és erősítőkkel foglalkozni, hobbim az effektpedálok építése, elektrotechnikusként. Ritkán mondom valamire azt, hogy teljesen biztos, de ez a leírtak tekintetében egyértelmű. Ha már ennyi műszaki beállítottságod van, akkor a potméter cseréje nem okozhat nehézséget. Felesleges ehhez a szerelő, kidobni és újat venni pedig merő ostobaság. 10-es válaszoló voltam, örülök, hogy tudtam érdemben segíteni.
2022. dec. 17. 12:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!
2022. dec. 17. 17:05
 16/16 A kérdező kommentje:

Néhány fotó:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. dec. 23. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!