Melyik xbox lenne erre jó?
Figyelt kérdés
Szeretnék karácsonyra venní egy xboxot. Használtakat nézegetek, warzone-ra, gta 5, és néhány más játékra. Melyik lenne a legjobb választás ha az ár maximum 65k2022. nov. 13. 07:11
1/7 anonim válasza:
Igazából az árral meg is szabtad magadnak a dolgot, mert ennyiből még Series S-t sem nagoyn lehet emgfogni, Szóval marad az One, esetleg One X.
2/7 A kérdező kommentje:
One X? Használtan is 170k....
2022. nov. 13. 07:42
3/7 anonim válasza:
One X, nem Series X.....
4/7 A kérdező kommentje:
Az xbox one S miért nem jó?
2022. nov. 13. 08:32
5/7 anonim válasza:
Hardveresen gyengébb, bár az One X sem számít erősnek.
6/7 anonim válasza:
Ahogy előttem mondták az összeg meghatározza a konzolt. Az Xbox One csak abból a szempontból rossz választás, hogy kifutó konzol és játékok lassan(!) kezdik elkerülni vagy az új játékok nagyon gyengén futnak rajta.
7/7 anonim válasza:
Ahogy az elöttem lévők írták, a one kifutó model. Lassan nem jönnek ki rá játékok. Ha 1-2 év múlva belefér egy konzolváltás akkor választhatod ezt.
De én a helyedben inkább egy új generációs Series S-t vennék, ami a mostani generáció végéig támogatva lesz. A keretedhez kicsit hozzá kell tenni, de hosszútávon jobban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!