Sosem vettem még konzolt, tudnátok segíteni? Sok kérdés.
Sziasztok!
Sosem vettem még konzolt, de most elgondolkoztam egyen.
- Régebbi generációt vennék, mert olcsóbb és a játékok is. Melyik jobb, megérné még?
Ps3 és xbox 360 között dilemmázok, de inkább hajlok a Ps felé. Több játék és olyanok is, amivel játszanék. Gondolom a 2 konzol között nincs nagy különbség.
Ez a régebbi generáció egy kb. 90-100 centis tévén még élvezhető?
- Ha ps3, akkor melyik modell?
Ha jól vettem ki, akkor van a Slim és a Super Slim. Melyik tartósabb, megbízhatóbb? Mekkora tárhely felé menjek?
- A kontroller akksija mennyire jó?
Ezek több éves készülékek. Mennyire megbízhatóak még a kontrollerek? Nem használódnak el bennük az akksik?
- Találtam olyat a hirdetésekben, hogy hen, Pkgi freeshop, ezek pontosan mik?
Ha jól vettem ki, akkor így lehet telepíteni rá játékot külső tárolóról. Ilyenkor letöltöm, rádugom usb-re és csak felmásolom a készülékre?
- Ilyen esetben okés a hirdetés?
Rákerestem pár oldalon konzolokra. Több hirdetést is láttam, amiknek kb. ugyanaz volt a leírása és ez több városból is. Ez megszokott, másolják egymásról a szöveget az emberek vagy ez így csalás lehet?
- Hogy megy ilyenkor a vásárlás?
Bevallom őszintén, netről nem rendeltem még magánszemélytől. Ilyen vásárlásnál előre kell utalnom a pénzt? Mi a garancia arra, hogy megjön a termék? Mit tudok tenni, ha nem jön meg?
-PS3 mostanában nagyon olcsó és a játékokat is fillérekért veheted hozzá, cserébe grafikailag már elavult. Ha a PS exkluzívak vonzanak egyértelműen PS, teljesítményben semmi számottevő különbség nincs a ps és xbox között. Teljesen jó lesz a tv-vel
-super slim, párezer ft különbözet a slimhez képest és akadozás, zúgás nélkül viszi a generáció csúcs játékait, mint Horizon, Beyond 2 souls, Gta 5
-nem túl jó az aksi, gyakran kell majd tölteni, ehhez szokj hozzá.
-a hen, pkgi freeshop gyakorlatilag jailbreak program, amivel letölthetsz és ingyen használhatsz játékokat. Bonyolult és rengeteg a hibalehetőség, mivel manapság ahogy írtam fillérekért vágják hozzád adok-veszek csoportokban a ps3 játékokat szerintem felesleges.
-NE utalj előre. Utánvét vagy személyes találkozó ha magánszemélytől veszed. Rengeteg a csaló, ha elutaltad és letiltott az illető, bottal ütheted a pénzed nyomát. Ha találsz üzletben nem röhej áron, inkább az.
Nagy különbség van a két konzol között. Mivel 360/PS3 generációról van szó ezért hacsak nem akarsz a PS3 exkluzívokkal játszani akkor mindenképpen az Xbox 360at javasolnám. Szinte az összes, nem exkluzív játék látványosan rosszabbul fut PS3on. Ne hidd el nekem, nézz utána nyugodtan. Vannak videók és képek ahol sok játékot összehasonlítanak. https://www.youtube.com/watch?v=du0eEWddqVQ A legtöbb játék legjobb esetben is a 360 szintjét éri el élsimítás nélkül ugyanis az a 360 kialakítása miatt automatikus minden játék esetében. A PS3 hardwerével híresen nehéz volt dolgozni, sok játék jóval alacsonyabb felbontásban és fpsel fut rajta. Mivel ebben a generációban a legtöbb játék jó ha 720p30fps volt ezért ennél lentebb menni mai szemmel már elég nehéz dolog szerintem.
Emellett a 360 internetes rendszere és multiplayere még viszonylag támogatva van Xbox oldalról, mert rengeteg játék kompatibilis az új gépekkel, míg a PS3 oldalról a gép szinte nem létezik. Az online boltot is be akarták zárni már többször (persze ha kalózkodsz akkor ez mindegy). Xboxból 3 fajta van eredeti (fat), s model (slim) és e model. Fatot nem javasolnék, azok már régen is hírhedten megbízhatatlanok voltak. Az S és E model kb ugyanaz, az Sen több USB csatlakozó van.
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld!
Így megnézve, tényleg szebb az xbox, viszont körbenéztem játékok terén és pl. a last of us is érdekelne.
Az alábbiak közül melyiket javasolnátok?
Kicsit tartok attól, hogy előreutalással fizetek, de más lesz esetleg a dobozban. Postás előreutalásnál megnézhetem a doboz tartalmát fizetés előtt?
Ha szeretnél online is játszani, akkor ps3.Itt még nem kell a multiért fizetni érte.xbox 360 csak akkor enged multiplayert ha veszel xbox live gold-ot.
nekem 500GB super slim van és majdnem 200 játékkal lassan nem lesz már tárhelyem.
A vaterás amit linkeltél az modolt ps3
Utolsó vagyok!
2 controller játékok: összes Lego játék, Rage co-op küldik, Skylanders mind a 6 része, Beyond Two Souls, Little Big Planet 1-2 (online multit lekapcsolták nemrég), Far Cry 3 co-op küldik, Splinter Cell Blacklist co-op missions, Modnation Racers, Army of Two összes része, The Darkness 2 co-op missions, Ratchet and Clank Qforce, Ratchet and Clank all 4 one, Sonic Sega All stars racing, FEAR 3,Resident Evil, verekedős játékok pl.Injustice, Mortal Kombat, Naruto Ninja storm, One Piece, Playstation All stars battle royale
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!