Vettem egy Xbox one S konzolt használtam közel 100 játékkal Letöröltem az előző tulaj fiókját És nemtudok újra béle csatlakozni?
Itt kezdődik a probléma hogy nem volt megosztva néhány játék (gta v bf1 stb stb) nekem ezekre a játékokra szükségem van.
Amikor a sign in nel beírom az előző tulaj email címet akkor új fiókot akár létrehozi.
Hogy lehetne megcsinálni hogy újra fent legyen a régi fiók!?
"Én így első gondolatra azt tenném hogy irány a support és ők talán tudnak tenni valamit ha tényleg törölted"
A support pont nem fog ebben segíteni, mivel fiókkal kereskedni átruházni szigorúan tiltott.
Valószínűleg igen. A más játékát csak akkor használhatod ha a profilja rajta van a gépen. Egyébként ha újat akar létrehozni ugyanazzal a címmel akkor biztosan nem jó a cím, mert attól, hogy te kitörlöd a gépen a Microsoft szerverekről nem tűnik el.
Azért is nem jó más profilját megvenni, mert simán előfordulhat, hogy visszaveszi, vagyis megváltoztatja a hozzáférést mivel azt ő is tudja és akkor buktad az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!