Mit tudnék tenni az egy éve (használtan) vett kombóval.... recseg a hangszórója?
Pedig nem is használtam sokat...
Hugh & Kettner 200 wattos
Basszusgitárhoz használom
Nagyon köszönöm a válaszokat...
Kellettek a kérdéseitek és ötletek ahhoz hogy össze rakjam azt ami egyébként kézenfekvő lett volna.... Ugyanis például szokott előfordulni hogy megpendítem a gitárt, és hang sehol se... Viszont ha odamentem megmozdítani a nagy pirossal jelölt Master gombot, akkor megszólalt.
És kimondottan akkor is recseg ha tekergettem a gombot... Ebből ugye nem kell hozzá nagy tehetség hogy ki következtettem hogy itt van a baj, ennél a gombnál.
Az sem számít enyhítő körülménynek hogy nagyon zöldfülű vagyok még gitár erősítő témakörben nagyon nagyon kezdő vagyok (és nagyon nagyon 'nemfiatal'
Adja magát a kérdés, hogyan tudnám elhárítani ezt a problémát (már nem a koromra vonatkozót, hanem a recsegéseset)
Köszönöm az eddigi és ezutáni reagálásokat
Nem tudom hogy újabban az into képfeltöltő miért ad be még más dolgokat is azonkívül amiket én feltöltök...(?)
De remélem legalább megjelenik az is amit szándékoztam megjeleníteni
Van forrasztópákám nem vagyok profi forrasztó de nem kizárt hogy meg tudnám csinálni
... Attól is függ mennyire bonyolult.
Hallottam régen valami kontakt spray ről az nem lehet megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!