Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért 2m a hatótávja az RC...

Miért 2m a hatótávja az RC autónak?

Figyelt kérdés
Van egy 40MHz-es távirányítós autó, aminek elvileg 100m-t kellene tudnia, de a hatótáv jelenleg 2méter.

2022. dec. 4. 16:52
 1/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
69%
Sok oka lehet. 40Mhz-en kb. minden bezavarja.
2022. dec. 4. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Mert ilyen hozzú vezeték van hozzá?
2022. dec. 4. 18:57
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Csak elvileg tudja, viszon a kínai nem fog belerakni olyan erős adót, mert valószínűleg így olcsóbban legyártja, meg ha véletlenül valamelyik szomszédnak is hasonló akkor se vesznek össze,mert biztos ,hogy csak pár kristálypárt használnak. De már 30 éve is csak pár métert tudtak ezek a játékautók.
2022. dec. 4. 19:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Sok az a 100m =). Pedig utánna szoktam járni mindig. 2,4Ghz-est találtam most, annak 10m a hatótáv.

MOst újra elővettem. Szinte az összes vezeték leszakadt róla, ahogy méregettem. Visszaforrasztottam egyesével őket, és már 8m tud. Szerintem többre nem is képes.

2023. máj. 29. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!