Mitől függ a bluetooth fülhallgató "hatótávja"? Néha jól működik, néha szaggat.
Van egy tronsmart onyx free fülesem és egy xiaomi telefonom.
Normális, hogy a hatótáv nagyon változó?
Ha otthon vagyok és mászkálok a házban akkor simán működik a füles úgy is, hogy a telefon a másik szobában van.
Ha viszont a rajtam levő válltáskám külső zsebében (tehát nem mindenféle holmi alá eltemetve) van a telefonom, akkor folyamatosan szaggat, élvezhetetlen bármit hallgatni, pedig maximum 1 méterre van a füles a telefontól.
Mi okozza ezt a hullámzó teljesítményt?
El lehet valahogy érni, hogy a táskában levő telefonról tudjak normálisan zenét hallgatni, vagy pedig csak az új telefon/füles segítene ezen?
Ez rendben, de nehezen hiszem el hogy a táskám 1 rétegnyi anyaga jobban árnyékol mint egy téglafal..
Meg fogom próbálni, köszi.
A wifinek mi a jelentősége egyébként?
Wifi-t és BT-t általában egy modul vezérli és ugyanazon frekvencián működnek, nem kellene, de van, hogy bezavar az egyik a másiknak. Ha túlmelegszik a rádió része, gondolom lejjebb vesz a teljesítményből, kint ahol nincs wifi, lehet folyamatosan keresi.
Én is árnyékolás problémát mondanám, normál esetben működni kellene, ez lehet Xiaomi vagy a füles gyengepontja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!