Hogyan lehet IP kamera rendszer hatótávját megnövelni?
Vettem egy wifi jelerősítőt, mondván, hogy ezzel már ki fog érni odáig a jel...
Utána gondolkodtam, hogy a kamera rendszer box jelének kell elérnie a kamerákhoz.
A problémám az hogy, nem ér ki a kameráig a jel.
Van rá lehetőség, hogy a wifi jelerősítő segítsen a megoldáson?
Biztos ki lehetne találni valamit, de a kérdésből nem derül ki sok minden. Milyen kamerák, milyen box, hol és hogyan csatlakoznak a hálózatra.
Valószínűleg be lehet úgy állítani, hogy a kamera ne a boxra csatlakozzon, hanem egy közös lan hálózatra és onnan érje el a boxot, és azt már úgy variálod ahogy akarod
"Utána gondolkodtam, hogy a kamera rendszer box jelének kell elérnie a kamerákhoz."
Szerintem nem, de ha adsz típust, talán ki tudjuk nyomozni.
Nem egy drága kamerarendszer, de nekem elég.
És van még 1 kérdésem, hogyan tudom azt elérni, hogy több internetet "vegyen fel" a kamera, mert mikor telefonról nézem, akkor mindig szakadozik, nem folyamatos, és azt írja hogy ~15kb/s, ami kevés.
Ezen lehet valahogy növelni?
Alapvetően az a jó, ha minél kevesebbet internetet használ, valami más miatt akadozik, valószínűleg azért, mert nem közvetlenül csatlakozik rá telefon, hanem valami kínai p2p továbbítással.
Én kamera nézéshez a TinyCam-et szoktam használni, ez a legtöbb hálózati kamerát felismeri. Töltsd le, próbáld megtaláltatni vele helyi hálózaton, és ha ott jó a képe, akkor a routeren továbbítani kell portjait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!