Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan lehet IP kamera rendsze...

Hogyan lehet IP kamera rendszer hatótávját megnövelni?

Figyelt kérdés

Vettem egy wifi jelerősítőt, mondván, hogy ezzel már ki fog érni odáig a jel...

Utána gondolkodtam, hogy a kamera rendszer box jelének kell elérnie a kamerákhoz.

A problémám az hogy, nem ér ki a kameráig a jel.

Van rá lehetőség, hogy a wifi jelerősítő segítsen a megoldáson?

2022. jan. 17. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha van rá mód hogy a jel erősítőt össze kalibráld azzal a hálózattal amit sugároz a box is a kameráknak akkor szerintem igen.
2022. jan. 17. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
A boxról levehető az antenna?
2022. jan. 17. 19:28
 3/7 Vortrex ***** válasza:

Biztos ki lehetne találni valamit, de a kérdésből nem derül ki sok minden. Milyen kamerák, milyen box, hol és hogyan csatlakoznak a hálózatra.

Valószínűleg be lehet úgy állítani, hogy a kamera ne a boxra csatlakozzon, hanem egy közös lan hálózatra és onnan érje el a boxot, és azt már úgy variálod ahogy akarod

2022. jan. 17. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet kapni brutál antennákat
2022. jan. 17. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:

"Utána gondolkodtam, hogy a kamera rendszer box jelének kell elérnie a kamerákhoz."

Szerintem nem, de ha adsz típust, talán ki tudjuk nyomozni.

2022. jan. 18. 00:48
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem egy drága kamerarendszer, de nekem elég.

[link]

És van még 1 kérdésem, hogyan tudom azt elérni, hogy több internetet "vegyen fel" a kamera, mert mikor telefonról nézem, akkor mindig szakadozik, nem folyamatos, és azt írja hogy ~15kb/s, ami kevés.

Ezen lehet valahogy növelni?

2022. jan. 19. 16:44
 7/7 Vortrex ***** válasza:

Alapvetően az a jó, ha minél kevesebbet internetet használ, valami más miatt akadozik, valószínűleg azért, mert nem közvetlenül csatlakozik rá telefon, hanem valami kínai p2p továbbítással.

Én kamera nézéshez a TinyCam-et szoktam használni, ez a legtöbb hálózati kamerát felismeri. Töltsd le, próbáld megtaláltatni vele helyi hálózaton, és ha ott jó a képe, akkor a routeren továbbítani kell portjait.

2022. jan. 19. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!