Lehetséges otthoni wifi ip kamera képét távolról kémkedni?
De mit kellene hatástalanítani? Az egész kamerát? Gyakorlatilag ma már mindenhová ilyen kamerák kerülnek fel, ha a kamera nem is, a rögzítő mindenképp elérhető távolról.
Nem a kis kínai fog azon neked kukucskálni, hanem valami ismerős akinél nyomot hagytál, például a böngészőjében a gépén, esetleg bejelentkezve is maradt. Tudom ilyen nincs!
Ennyi erővel az összes IP kamerát hatástalanítani lehetne, mert mindegyik hackelhető.
Egyébként a legtöbb kamera webes felületén, vagy a szoftverében meg lehet nézni milyen IP-ől akaszkodtak rá.
Ha nem bízol a hozzá kapott dinamikus dns-ben regisztrálhatsz te is egyet valamelyik szolgáltatónál, vagy éppen elérheted a routered, vagy adott esetben ha van a nasodhoz, bármihez adott dinamikus dns névvel. A telefonon meg használhatsz egy alternatív appot, pl. a Tinycam monitort, én ezt nagyon szeretem, ezt használom.
Ha felhőbe rögzít, azt is meg lehet oldani máshogy is, NVR, vagy NAS, vagy más szolgáltató felhőjére előfizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!