Szerintetek milyet érdemes venni nintendo ds 3d vagy psp2?
egyébként meg kérj kölcsön 1 hónapra egy nintendo-t meg egy pspt,játsz rajtuk folyamatosan,és utána döntsd el,hogy játszhatóságban,grafikában és játékélményben melyik veri melyiket...annyi segítséget adok,hogy nem a nintendo a pspt...
az a baj,hogy te nagyon elfogult vagy...
Akinek 1x volt a kezében egy psp, és 1 játékkal játszott, az egy nagy darab F*SZ!
Ha te PC-re a Mesterlövészt próbálod ki, akkor is fikázod, hogy PC-re nincs normális játék, mert 1 szarral játszottál?
Ha PSP-re csak 2 játék lenne, Metal Gear Solid Portable Ops és Peace Walker, már akkor is jobban megérné, mint a DS.
De nem csak ez a 2 van, van ott még Resistance, Ratchet & Clank, Daxter, GTA-k, God of War, Patapon, sorolhatnám.
Persze DS sem egy szar, van rá jó játék, de összességében inkább egy PSP-t vennék.
Amúgy hogy válaszoljak a kérdésre:
DS az 3D-s lesz, de a DS-t ismervén szar grafikája lesz.
PSP2-nek meg állítólag hihetetlen grafikája lesz (kézikonzolhoz képest), de ez csak pletyka, mivel még be sincs jelentve.
06:48
Az emberek hülyék, tehát attól, hogy valamiből többet adnak el, nem feltétlen jelenti azt, hogy jobb (lásd pl. xbox, vagy halo).
És a japánoknál olyan nagy divat a DS, 120 millióból 130 milliót japánban adtak el.
Japánok azok meg bolondok (jó és rossz értelemben is), és olyan játékokat is csinálnak, amik általában nem normális embernek való.
Na majd én is akarokvenni konzolt de én sem tudom melyiket.
A PSP-re rengeteg jó cím fog kijönni pl.: Killzone,Call of duty, Uncharted. Kamera és mikrofon is lesz rajta érintős kijelző és pad, teljesen új operációs rendszer. 2 joy. A formája nagyon high tech. iránytű és giroszkód is lesz rajta ráadásul látod a városban/faluba/akárhol lévő többi gépet is.
A 3ds ténleg 3ds képet ad. Jobb grafikával mint az eddigi ds-ek. Egy joy is helyet kap rajta az érintő kijelző az ugye marad. 3ds képet készít. Ha szereted a sportot akkor az Eurosportot 3d-ben nézheted majd rajta. A 3ds formája (ahogyan a többi ds-é is inkább elegáns mint high-tech). Giroszkóp lesz benne. És a Street pass-al ha elmész egy másik ds mellett a gépek adatot cserélnek. Az arcodat leanimálja vagy akár elkészthetsz te is egy animált embert és játszhatsz vele (Mii). Ar kártya lesz hozzá. (olvass utánna most nem írom le h. mi az.). Az aku strpabírása nem túl nagy de 8 óráig növelhető.
Ezekkel a tulajdonságokkal igazából nem lehet dönteni (igazából a ds-en van a hangsúly mert azt már 10 hónapja bemutatták a psp2-őt meg 4 napja)de lesznek még adatok csak a netet kell böngészni. Ki is kellőket próbálni legalább a mostani ds-t és psp-t. Én ds-t még nem próbáltam de psp-je van egy ismerősömnek és szoktam vele játszani néha. (meg multkor az Auchan-ban is NFS Shift-eztem. :)
Sok szerencsét. Ennyit tudtam segíteni remélem mész vele majd vmire.
Itt
Most, hogy PSP2-t bejelenthették, egyértelműen elmondhatom, hogy PSP2.
Grafikailag nagyon ott lesz, a nagy konzolokkal fog versenyezni, az Uncharted+Killzone miatt már alapból meg kell venni.
Ha az is lesz benne, amit pletykálnak, hogy a PS3-as játékokat játszhatod rajta, és a mentést majd átviheted PSP-re, vagyis ha menned kell valahova, akkor a PS3 helyett folytathatod PSP-n a játékot, meg a 3G miatt multi is bárhol bármikor, ez is egy rohadt jó tulajdonság.
Még lehetne sorolni, röviden a PSP2-nek nagyon ott lesz a grafja, PS3 szintű exkluzívok készülnek majd rá, trófea támogatást, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!