Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek milyet érdemes...

Szerintetek milyet érdemes venni nintendo ds 3d vagy psp2?

Figyelt kérdés
melyiknek lesz jobb?? grafikája melyik tud többet???
2010. szept. 30. 06:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
PSP2
2010. szept. 30. 08:37
 2/27 Jovanny ***** válasza:
PSP2. Nintendo 3D-t szerintem kényelmetlen lesz nézni, mert csak egy nagyon kis szögtartományban lesz 3D-s szemüveg nélkül, és nehéz úgy tartani. De a Sony nemcsak ebben jobb szerintem.
2010. szept. 30. 09:16
 3/27 anonim ***** válasza:
A Sony sz@r a kézi konzolokban(már bocsi, hogy így fejeztem ki magam).A Nintendo sokkal tapasztaltabb a kézi konzolok terén, és ezt rengeteg ember tanúsítja.Nem olyanok, akik már csak a PSP szót ismerik, a Nintendo 100x-szor jobb lesz a PSP2-nél, mert az még csak sima gagyi grafikával rendelkezik.Úgyhogy Nintendo-t válaszd, ha egy látványos kézi konzolt akarsz magadnak!(És még egyszer, a PSP sz@r kézi konzol, a Nintendo 100x-szor jobb nála)
2010. szept. 30. 14:20
 4/27 anonim ***** válasza:

PSP2 még messze van, min. 2 év, és ahogy sony-t ismerem nem érdemes az elején megvenni, mert rohadt drága lesz, és még fog kijönni psp2 2000, 3000, 56700000.

És pár hónap után lejjebb megy az ára, sokkal, és több játék is lesz rá.

És egyáltalán nem szar a sony kézikonzolban, mármint a psp az jó volt, persze vannak hibái, és grafikája sem a legjobb, de kit érdekel a grafika? 10 éve milyen szar volt a grafika, és mégis azok a legjobb játékok.

3DS meg tényleg nem hiszem, hogy olyan jó lesz, oké, 3D, de egy olyan kis gépbe nem tudnak olyan nagyon szép 3D-t belesűríteni szerintem (bár a játékoknak is kisebb a felbontása és kevesebb erő kell hozzá, de akkor is)

2010. okt. 3. 17:39
 5/27 anonim ***** válasza:
Hát nem az lesz a lényeges, hogy most milyen grafikán vagy igazi 3D élményt nyújt, hanem az a legeslegfontosabb egy konzolba, hogy a játékok élménynyújtása mekkora!
2010. okt. 3. 17:53
 6/27 anonim ***** válasza:

17:39-nek

A sony jövő karácsonyra tervezni a PSP2-t!

2010. okt. 4. 07:33
 7/27 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem játékélménybe is jó volt a psp.

És nem azt mondom, hogy a DS szar, mert vannak rá jó játékok, de attól még a psp szar.

Előző:

Én úgy olvastam, hogy még nem igazán van pontos dátum, de a lényeg hogy azért kell még párat aludni addig.

2010. okt. 6. 19:12
 8/27 anonim ***** válasza:

a sony szar kézikonzlok terén?! ember?! eszednél vagy?!

a psp már nagyon nagyon öreg,de még most is megállja a helyét...tény,hogy mára már gyengécske procival rendelkezik,de agrafikai chipje még mindig az élen van...

a nintendo ds-nek viszont nézd meg a grafikáját...a sonyericsson k750i-mnek szebb a grafikája...és akkor ebből csinálnak 3d-t...te jó isten...csak azért lesz sikeres,mert hűűűűháromdééééés...és arra figyelnek az emberek,hogy HÁROMDÉ,és semmi másra...

2010. dec. 22. 13:01
 9/27 anonim ***** válasza:
Nem azért mert 3D, hanem mert jó játékokat fognak rá gyártani, amit PSP-re nem tettek meg.
2010. dec. 22. 13:44
 10/27 anonim ***** válasza:

teljesen igazad van...pspre egy jó játék sem készült...hogy én milyen buta vagyok...

-.-

2010. dec. 22. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!