Szerintetek milyet érdemes venni nintendo ds 3d vagy psp2?
PSP2 még messze van, min. 2 év, és ahogy sony-t ismerem nem érdemes az elején megvenni, mert rohadt drága lesz, és még fog kijönni psp2 2000, 3000, 56700000.
És pár hónap után lejjebb megy az ára, sokkal, és több játék is lesz rá.
És egyáltalán nem szar a sony kézikonzolban, mármint a psp az jó volt, persze vannak hibái, és grafikája sem a legjobb, de kit érdekel a grafika? 10 éve milyen szar volt a grafika, és mégis azok a legjobb játékok.
3DS meg tényleg nem hiszem, hogy olyan jó lesz, oké, 3D, de egy olyan kis gépbe nem tudnak olyan nagyon szép 3D-t belesűríteni szerintem (bár a játékoknak is kisebb a felbontása és kevesebb erő kell hozzá, de akkor is)
17:39-nek
A sony jövő karácsonyra tervezni a PSP2-t!
Érdekes, nekem játékélménybe is jó volt a psp.
És nem azt mondom, hogy a DS szar, mert vannak rá jó játékok, de attól még a psp szar.
Előző:
Én úgy olvastam, hogy még nem igazán van pontos dátum, de a lényeg hogy azért kell még párat aludni addig.
a sony szar kézikonzlok terén?! ember?! eszednél vagy?!
a psp már nagyon nagyon öreg,de még most is megállja a helyét...tény,hogy mára már gyengécske procival rendelkezik,de agrafikai chipje még mindig az élen van...
a nintendo ds-nek viszont nézd meg a grafikáját...a sonyericsson k750i-mnek szebb a grafikája...és akkor ebből csinálnak 3d-t...te jó isten...csak azért lesz sikeres,mert hűűűűháromdééééés...és arra figyelnek az emberek,hogy HÁROMDÉ,és semmi másra...
teljesen igazad van...pspre egy jó játék sem készült...hogy én milyen buta vagyok...
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!