Szerintetek milyet érdemes venni nintendo ds 3d vagy psp2?
Figyelt kérdés
melyiknek lesz jobb?? grafikája melyik tud többet???2010. szept. 30. 06:48
12/27 anonim válasza:
látom nem játszottál még pspn...(;
ajánlom,hogy írd be jutyúbra,hogy "top psp games" vagy akármit...rengeteg jó játékot adtak ki...(;
13/27 anonim válasza:
Már néztem jó párat, ezek között volt Ratchet & Clank, GTA, és még jó párat, de mindegyik olyan gagyinak tűnt.
14/27 anonim válasza:
"tűnt" hát ezaz...majd ha egyszer játszassz pspn,utána alkoss véleményt...a kérdezőnek meg így adsz választ,hogy még nem is fogtál a kezedben pspt...
15/27 anonim válasza:
Sajnos volt alkalmam fogni, és még kényelmetlen fogása is volt.Egy Ridge Racer nevű játékot próbáltam ki rajta, na annál minden játék jobb Nintendo-kon.
16/27 anonim válasza:
akkor veled van a baj,mert rajtad kívül több millió embernek kényelmes ez a kialakítás...
és kipróbálsz egy játékot pspn,és akkor már tudod,hogy szar az egész,meg,hogy nem dobtak ki rá jó játékot...
fogalmad sincs az egész témáról,csak a levegőbe beszélsz,meg okoskodsz...
17/27 anonim válasza:
Ismerős kezében már láttam(nem is oly rég) és látásból über gagyinak tűnik, szóval még mindig a Nintendo nyerő kézi konzolok terén.A PS maradjon a nagy konzoloknál.
18/27 anonim válasza:
jól van,szerintem ezt most fejezzük be,mert egyre lejjebb ásod magad...saját magadat égeted...:/
19/27 anonim válasza:
Szerintem is hagyjuk, én csak jót akarok a kérdezőnek, ezzel megkímélem őt egy szánalmas konzoltól.
20/27 anonim válasza:
milyen szánalmas konzolról beszélsz?!
psp2 még hivatalosan nem is létezik ember...akkor honnét tudod,hogy mennyire szánalmas,hm?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!