Miért írja ki ezt a TV?

Figyelt kérdés
Sony Bravia TV-m, é sok csatornára azt írja, hogy a szolgáltatást titkosítják, vagy nem dekódolható. Pont a nekem tetsző csatornák nem jönnek be(pl Travel Channel, Spektrum, Discovery Channel) 150+20HD csatornás csomag. Próbáltam újrakeresést, TV visszaállítást, de semmi. Koax kábellel csatlakozik, de digitális adás.
2022. nov. 12. 23:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

9-es:

Ez a pontos típus: [link]

Kb 1 éve vettem.

De akkor ezek szerint nincs előfizetésem azokra a csatornákra. És lehet olyat, hogy csak azt a 3 csatornát feloldják és akkor annyival többet fizetek? Vagy mindenképp csomagot kell váltani? Mert kb 5-10 csatornát nézek rendszeresen.

2022. nov. 13. 16:06
 12/19 anonim ***** válasza:
#10 Abból gondoltam, hogy a Travel Channel, a Spektrum, vagy a Discovery Channel azért nem prémium csatornák, és nem csak kódolást említ az üzenet. Kérdező, valószínűleg pár paramétert a tévén kézzel kell beállítani a szolgáltató információi alapján, talán fent van a honlapjukon.
2022. nov. 13. 16:51
 13/19 Salx Narval ***** válasza:
100%
Meg kell kérdezni de szinte biztos, hogy így nem lehet kérni. Ha szerencséd van akkor ez a 3 kedvenced megtalálható valamelyik csomagban az extrán kívül is és akkor kicsit olcsóbban megkaphatod. Nálunk nem lehet válogatni, de szerintem máshol sem.
2022. nov. 13. 17:01
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem derült ki hogy melyik szolgáltatóról van szó, esetleg milyen csomagra fizet elő.
2022. nov. 13. 19:45
 15/19 A kérdező kommentje:
Parisatnál vagyok, és Full HD Digital csomgom van
2022. nov. 13. 20:31
 16/19 anonim ***** válasza:

Itt jelezd a problémát:

[link]

2022. nov. 13. 20:48
 17/19 Salx Narval ***** válasza:
100%
Tényleg az lesz a legjobb ha betelefonálsz, v bemész a szolgáltatódhoz ők tudni fogják egyből, hogy mi tartozik a csomagodba és a lehetőségeidtől is tájékoztatnak . Keress egy tőlük kapott befizetési bizonylatot, v szerződést mert valószínűleg kérni fogják az előfizetői számodat, v azonosítódat a neved mellé.
2022. nov. 14. 01:39
 18/19 Salx Narval ***** válasza:
100%
Most néztem 6 csomagjuk van és ez 24 féle variációban kérhető. Elég rugalmasnak tűnik a szolgáltatás biztosan találsz megoldást. Menj be.:D
2022. nov. 14. 01:46
 19/19 elistvan ***** válasza:
Én is Parisatos vagyok, van a teljes csatornalista, és a tv simán kiírja kódoltnak amelyikre nem vagy előfizetve.
2022. nov. 14. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!