Miért írja ki ezt a TV?

Figyelt kérdés
Sony Bravia TV-m, é sok csatornára azt írja, hogy a szolgáltatást titkosítják, vagy nem dekódolható. Pont a nekem tetsző csatornák nem jönnek be(pl Travel Channel, Spektrum, Discovery Channel) 150+20HD csatornás csomag. Próbáltam újrakeresést, TV visszaállítást, de semmi. Koax kábellel csatlakozik, de digitális adás.
2022. nov. 12. 23:51
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Sony Bravia TV-m van, és sok…**
2022. nov. 12. 23:52
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Az előfizetésed tartalmazza ezeket a csatornákat?
2022. nov. 12. 23:58
 3/19 A kérdező kommentje:
Gondolom igen, másképp nem rakná bele a csatornák közé. Még az aktuális műsort is kiírja.
2022. nov. 13. 00:07
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
A kártya rendesen benne van? A TV támogatja azt a fajta kártyaolvasót?
2022. nov. 13. 00:13
 5/19 A kérdező kommentje:
Mint írtam, koax kábel van beledugva, nem kártya. Kábelről jön az adás, a szolgáltató nem adott semmit.
2022. nov. 13. 00:17
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

"Mint írtam, koax kábel van beledugva, nem kártya."

Nem írtad hogy nincs benne. Én pedig erről kérdeztelek.

Melyik szolgáltatóról van szó?

2022. nov. 13. 02:22
 7/19 Salx Narval ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, de nálunk a TV minden elérhető csatornát rögzít de mivel alap csomagom van ezért csak az ehhez rendelt csatornák nézhetőek, a többinél nálam is kiírja, hogy nem elérhető, v valami hasonlót. Nézd meg, hogy a te csomagod milyen csatornákat tartalmaz gyanítom, hogy a számodra fontosak nincsenek benne. A szolgáltató tud segíteni ha csomagot váltanál, vagy ha a megvásárolt csomag listájáról hiányzik valami.
2022. nov. 13. 03:27
 8/19 Szirty ***** válasza:
79%

"...másképp nem rakná bele a csatornák közé."

Ez már nem így megy. A szolgáltató nem bajlódik azzal hogy az előfizetőknél egyenként szűrje a csatornákat.

Éppen az a lényege a kódolt adásnak hogy erre ne legyen szükség, mert ezt technikailag horror megoldani.

Minden csatorna jön, amelyiket kódolt csatornát fizeted azt tudod nézni. Amelyiket nem, azt nem tudod.

A leírásodból úgy tűnik hogy te csak a kódolatlan adásokat tudod nézni mert olyan csomagot fizettél elő ami csak azokat tartalmazza.

Ha nem tudod mit vásároltál, akkor nézd meg a papírokon vagy a szolgáltató web oldalán.

2022. nov. 13. 07:50
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
"Sony Bravia TV-m" - szerinted ez sok segítség? Valószínűleg régi, és nem támogatja az aktuális kódolást.
2022. nov. 13. 07:58
 10/19 Salx Narval ***** válasza:
100%
Ez a kódolás nem TV függő, amit a csomagjához rendeltek az új és régi TV is nézhető, ami nincs benne az nem nézhető semmilyen TV-on. Arra a csomagra kell előfizetni, vagy módosíttatni ami a nézni kívánt adókat is tartalmazza.
2022. nov. 13. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!