Mièrt nem tudom ki-be kapcsolni a tvmet normálisan?
Van egy Hitathi 50HAK5350 Smart tv-m. Gyárilag csak ledes-infrás távirányítót adtak hozzá. A weboldalukon lèvő elèrhetősègekből felhívtam a szervizet ès küldtek is hozzá egy másik távirányítót, persze nem ingyen de ezzel nem is volt bajom. Megjött a táirányító ami nem csak bluetoothos mint pl egy Xiaomi tvnèl hanem kettő az egyben. A problèma ott kezdődik hogy a ki ès bekapcsolást csak az infrával hajlandó elvègezni ès ha valami előtte van nem reagál.
Ez direkt ilyen vagy hívjam vissza őket hogy gond van a távirányítóval? Semmi leírást nem kaptam a távirányító mellè csak a számlát.
Igen, ezt megcsináltam, ezzel kezdtem. Még a hangvezérlés is működik.
Még az lemaradt hogy mindig mikor egy ideig nem használom akkor akkor a többi funkció is a ledes részét használná, ha kb 2-3 másodpercig nyomva tartom valamelyik gombot utána egyből a bluetooth-os felével kommunikál. Kivéve a ki-be kapcsoló gomb, az csak a ledes részt hajlandó használni.
"Kivéve a ki-be kapcsoló gomb, az csak a ledes részt hajlandó használni."
Ez így van rendjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!